Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

În fața blocului – lansare și stand-up comedy

În fața blocului – lansare și stand-up comedy
În fața blocului - lansare și stand-up comedy

When

13/12/2014    
6:00 PM - 7:00 PM

Where

Librăria Humanitas Constantin Noica
Nicolae Bălcescu, 16, Sibiu, 550159

Event Type

Loading Map....

 

Librăria Humanitas din Sibiu și echipa În fața blocului vă invită la lansarea unui produs unic:  În Fața Blocului: o colecție de 55 de jocuri și “faze” ale generației cu cheia la gât. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 13 decembrie, de la ora 18.00. Vor participa autorii, Vlad & Mihai și Toma, cu un număr de stand-up comedy.

În Faţa Blocului e deopotrivă o carte pentru cei mari şi pentru cei mici. Pentru cei mari e, înainte de toate, o ocazie de a rememora jocurile copilăriei. Însă în acelaşi timp, ea e şi un instrument care-i ajută să le arate celor mici cum se jucau şi ei la rândul lor, când erau copii.

Voi, toți cei pentru care Elasticul înseamnă ceva mai mult decât un accesoriu textil, trebuie să știți că amintirile copilăriei poartă de curând un nume nou: În Fața Blocului – o colecție de 55 de jocuri care făceau să răsune spațiile de beton dintre “bătătoarele” de covoare. Creatorii ei sunt Vlad Tomei (copywriter la agenția de publicitate Propaganda) și Mihai Gheorghe (art director, prieten și fost coleg de agenție, care acum lucrează la McCann). Totul a început acum aproape 4 ani, când discuțiile între prieteni despre “mai știi cum se juca x…” se întețeau – și nu vorbim doar de intensitate, ci și de variantele răspunsurilor.

Mai multe despre produs:
https://www.youtube.com/watch?v=uLqN4CqmdEY
http://www.infatablocului.ro/

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545