Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Inaugurare traseu tematic – Gusterita-Selimbar

Inaugurare traseu tematic – Gusterita-Selimbar
Inaugurare traseu tematic - Gusterita-Selimbar

When

05/10/2014    
3:00 PM - 6:00 PM

Where

Biserica Evanghelica C.A. Sf Andrei
Str. Maior Octavian Niţă, 36 , Sibiu

Event Type

Loading Map....

Parohia Evanghelică C.A. Sibiu in cooperare cu asociațiile: PeDale, SKV (Asociația Carpatină Ardeleană a Turiștilor) și Tură în Natură, inaugurează duminică, 05. octombrie, ora 15:00, traseul de drumeție și cicloturism, Gușterița – Șelimbăr.
Acest traseu face parte din rețeaua de „Trasee Tematice”, toate cu punctul de plecare Biserica Fortificată Gușterița.
Evenimentul începe cu o scurtă prezentare în incinta ansamblului Bisericii Fortificate din Gușterița, și continuă cu o excursie pe jos sau cu bicicleta, până la Biserica Evanghelică din Șelimbăr. Aici va fi prezentat și proiectul social „Centrul Diaconic Șelimbăr”.
Aceast proiect, care are drept scop promovarea comorilor naturale și culturale din vecinătatea Sibiului, este cofinanțat de Consiliul Local Sibiu, prin Primăria Municipiului Sibiu.
Cicliștii sunt rugați să participe cu echipament potrivit pentru un traseu off-road precum și cu bicicletele dotate conform prevederilor legale (elemente reflectorizante, lumina alba sau galbena in fata, lumina rosie si un reflectorizant de aceasi culoare in spate)

2014-10-gusterita-selimbar

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545