Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Incursiune în bucătăria și frumusețile Chinei

Incursiune în bucătăria și frumusețile Chinei
Incursiune în bucătăria și frumusețile Chinei

When

18/11/2014    
7:00 PM - 8:30 PM

Where

Mojo by Our Coffeeshop
str. Alexandru Xenopol nr.1, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Ce?
Te-ai întrebat vreodată:“Ce face cultura chineză atât de diferită față de alte culturi?”, “Care sunt secretele din spatele delicioaselor preparate chinezști (apropos, știați că mâncarea chinezească din Europa e mult diferită față de cea originală)? sau “Ce locuri puteți vizita, în special dacă sunteți tipul de persoană care nu e adept(ă) a excursiilor în grupuri organizate, în China?
Vă propun să aflăm împreună raspunsurile la aceste întrebări!

Cu cine?
Cu Maria Desmons-Macrea, sau Ma Xiao Li (cum a fost botezată de chinezi). Maria a locuit în China 4 ani, timp în care a descoperit frumuseațea culturii chineze, s-a împrietenit și a lucrat cu oameni deosebiți, a călătorit în locuri extraordinare și a și învățat sa gătească mancare tradițională chinezească.

Cu ce?
Cu întrebari și curiozități, o pereche de bețișoare chinezești (dacă nu aveți voi, găsim noi) și cu stomacul plin (nu vrem să va facem prea mare poftă cu rețetele noastre chinezești).

Când?
marți@Mojo by Our Coffeeshop, 18 noiembrie 2014 de la 19:00 la 20:30

Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.
http://sibiu.incubator107.com/atelier/Breasla%20Călătorilor/1410

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul.

Sugerăm o donație de 10 lei pentru fiecare întâlnire. Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să ne promovăm, să atragem sponsorizări sau să umplem atmosfera cu bucurie.

Read also x