Întâlnire Business MoM Club Sibiu


Întâlnire Business MoM Club Sibiu
Loading Map....


Data: 20/09/2016
Ora: 5:30 PM - 8:00 PM
Locatia: Cafeneaua din Librărie


Adauga in Google Calendar


Doamne și domnișoare,

Vă invităm la o nouă întâlnire marca Happy Moms, în cadrul proiectului Business MoM Club Sibiu!

Ce ne propunem să creăm cu ajutorul #BusinessMoMClubSibiu? O comunitate de femei care vor să afle mai multe despre antreprenoriat și să împărtășească din cunoștințele și din experiența lor.

Poți fi mămică sau nu, poți fi antreprenor sau nu, poți fi interesată de antreprenoriat sau să nu știi exact cu ce se mănâncă, te asigurăm că te vei simți foarte bine la această întâlnire și vei cunoaște multe femei interesante!

Tema întâlnirii va fi „Personal branding”: Despre cum să îți folosești imaginea personală pentru a da personalitate brandului tău. Ne va vorbi invitata noastră, Elena Lotrean, membru fondator al Școlii Primare Româno-Finlandeze Sibiu. De asemenea, Loredana Kaschovits, owner Luthelo, ne va împărtăși din experiența de antreprenor și din povestea afacerii sale.

Vă așteptăm să veniți cu bună dispoziție, povești, zâmbete, pentru a încerca să descoperim împreună cum putem ajunge de la idee la practică, să ne cunoaștem și să legăm prietenii.

Doamnelor, numărul de locuri este LIMITAT (20 de participante)! De aceea, vă rugăm să confirmați participarea pe e-mail: businessmomclubsibiu@gmail.com până la data de 18 septembrie 2016.

intalnire-business-mom-club-sibiu

Business MoM Club, cafeneaua din librarie, Elena Lotrean, Happy Moms, Loredana Kaschovits, Luthelo, sibiu