Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Întâlnire Business MoM Club Sibiu

Întâlnire Business MoM Club Sibiu
Întâlnire Business MoM Club Sibiu

When

16/05/2017    
6:00 PM - 8:00 PM

Where

Turtha Sweet & Savoury Sibiu
Somesului 22, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Dragile noastre doamne, punem la cale o nouă întâlnire Business MoM Club Sibiu! 🙂

Când?
În 16 mai, începând cu ora 18.00.

Unde?
Pe strada Someșului 22, în incinta cofetăriei Turtha Sweet&Savoury (la etaj).

Există o contribuție de participare?
Dacă aceste întâlniri îți sunt utile, dacă rezonezi cu acțiunile asociației Happy Moms și crezi în beneficiile acestora, ne poți sprijini prin contribuția de participare de 30 de lei. În acest fel, vei contribui activ la acoperirea unei părți din costurile de organizare ale Conferinței motivaționale M.A.M.A., ediția a doua Sibiu.

Ce presupune această întâlnire?
Fiecare dintre noi are la dispoziție un minut pentru a se prezenta, a-și prezenta afacerea și ce o diferențiază de concurență sau pentru a prezenta ideea de afacere – dacă o are. Dacă nu, sigur îi va încolți până la finalul serii. 🙂 Nu în ultimul rând, de ce ar avea nevoie și ar putea găsi cu ajutorul aceste comunități.

Bineînțeles că vom avea și invitate, ce ne vor împărtăși din experiența lor. De data aceasta le vom cunoaște pe:

Simona Datcu, economist și specialist în domeniul resurselor umane. Ea ne va vorbi despre cum putem să ne înțelegem mai bine clienții, pentru a ne face mai cunoscută afacerea și pentru a încheia mai multe vânzări.

Diana Iulia Toma, consilier în dezvoltare personală și terapeut Bowen. Ea ne va oferi informații valoroase despre cum să abordăm clienții în funcție de tipurile de personalitate.

Marcela Verniceanu, mămică, antreprenor și creatoare a unor minuni de torturi, owner Mar & Di Boutique. De la Marcela vom afla cum poți transforma un drum profesional aparent fără continuitate, într-o nouă provocare, din care pasiunea și dăruirea pot da naștere unei afaceri pe gustul tuturor.

Tema întâlnirii va fi: Matching între afacerea mea și clienții mei.

Ce ne propunem să creăm cu ajutorul Business MoM Club Sibiu?
O comunitate de femei care vor să afle mai multe despre antreprenoriat și să împărtășească din cunoștințele și experiența lor.

Poți fi mămică sau nu, poți fi antreprenor sau nu, poți fi interesată de antreprenoriat sau să nu știi exact cu ce se mănâncă, te asigurăm că te vei simți foarte bine la această întâlnire și vei cunoaște multe femei interesante!

Confirmarea participării se face doar pe e-mail: businessmomclubsibiu@gmail.com până la data de 15 mai 2017.

Pentru detalii, nu ezitați să ne contactați. 🙂

Întâlnire Business MoM Club Sibiu

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545