Învață să negociezi – incubator107 Sibiu


Învață să negociezi - incubator107 Sibiu
Loading Map....


Data: 02/04/2014
Ora: 7:00 PM - 8:30 PM
Locatia: Mojo by Our Coffeeshop


Adauga in Google Calendar


incubator107 Sibiu – Locul în care ORICINE poate învăța pe ORICINE, ORICE.

Ce?
Zilnic negociem, fie că ne dăm sau nu ne dăm seama. Negociem la școală cu profesorii și colegii, la serviciu, în mediul de business, acasă cu partenerul de viață, cu copiii, cu prietenii, etc. Succesul depinde în foarte mare măsură de cât de buni negociatori suntem.

Toți suntem negociatori, fără excepție. Și dacă tot suntem, de ce să nu alegem să fim niște negociatori buni? JNegocierea este o abilitate care poate fi dezvoltată și învățată.

Cu cine?
Cu Ioana Andrievici – Negociator independent
https://www.facebook.com/ioana.andrievici?fref=ts


Ioana este negociator independent, de profesie jurist, specializată în domeniul negocierii. Experiența ei în domeniu se întinde pe parcursul a peste 12 ani în care abilitățile sale au oferit baze solide de negociere pentru companiile și persoanele cu care a lucrat.

Despre Ioana vă mai spunem că este și co-fondator, co-owner și consilier juridic la compania Rubinian și membru fondator și activ al Asociației Mâini Unite – din dragoste pentru copii, implicându-se voluntar în acțiuni umanitare în sprijinul copiilor din Sibiu.

Cu ce?
Cu curaj, poftă de învățat și chef de socializare.


Cum?
Înscrierea la atelier se face online:

http://sibiu.incubator107.com/atelier/Breasla%20Descoperitorilor/1179

Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 10 lei pentru fiecare întâlnire.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să ne promovăm, să atragem sponsorizări sau să umplem atmosfera cu bucurie.

incubator107 Sibiu, Mojo by Our Coffeeshop, sibiu