IUBIRE, IERTARE, SPERANŢĂ

IUBIRE, IERTARE, SPERANŢĂ

When

21/08/2015 - 22/08/2015    
6:30 PM - 8:30 PM

Where

Valea Aurie - Parc
Valea Aurie, Sibiu

Event Type

Loading Map....
Biserica Creștină „Emanuel” din Sibiu în colaborare cu Casa de Cultură a Municipiului Sibiu și postul de radio Vocea Evangheliei, organizeză evenimentul cultural – religios „IUBIRE, IERTARE, SPERANŢĂ”.
Aflată la a treia ediție, manifestarea se va desfășura în zilele de vineri și sâmbătă, 21 respectiv 22 august 2015, în cartierul Valea Aurie din Sibiu, lângă parcul de joacă de la intrarea în grădina Zoologică, între orele 18:30 – 20:30.Cu acest prilej va fi montat un cort de mare capacitate.

Vor avea loc activităţi recreativ-educative pentru toate vârstele, programe speciale pentru copii, promovarea lecturării Sfintei Scripturi şi concerte de muzică creştină. Pe lângă acestea vor fi desfășurate activități de voluntariat şi implicare civică, consultaţii medicale primare  gratuite – măsurarea tensiunii arteriale și a glicemiei.
Un număr important de voluntari va derula o amplă campanie de igienizare a cartierului Valea Aurie.
Vineri, 21 august, mesajul biblic va fi rostit de Adrian Soporan, iar cântarea de laudă va fi interpretată de Andreea și Andrei Moiș.
Sâmbătă, 22 august, Daniel Mureșan va aduce Cuvântul lui Dumnezeu în fața publicului prezent. Vor susține partea muzicală Ema și Cristi Repede.
2015-08-IIS-1