La Festivalul de pe Scări cu mic, cu mare!


La Festivalul de pe Scări cu mic, cu mare!
Loading Map....


Data: 02/09/2017 - 03/09/2017
Ora: 10:00 AM - 12:00 PM
Locatia: Festivalul De Pe Scări


Adauga in Google Calendar


Mergem cu mic, cu mare la Festivalul De Pe Scări alături de prietena noastră Loredana Luthelo Kaschovits și mulți oameni frumoși care ne vor încânta în cele 3 zile cu produse minunate și cu momente delicioase! Din 1 în 3 septembrie scările vor prinde viață, noi ne vedem la ateliere în 2 și 3!

Noi îți propunem să ne găsești pe scările festivalului la umbra primului gang pe dreapta, îți atragem atenția cu pom-poms și voie bună! Hai la ateliere pentru oameni mari și mici!

● Semne de carte cusute
Atelier incubator107 Sibiu – pentru adulți – 2 septembrie, orele 10-12

Inițiat sau nu în ale cusutului, priceput sau mai puțin priceput, învățăm să personalizăm semne de carte pe etamină albă cu ațe colorate. Așadar, cei mari își pregătesc degetele pentru cusut, iar cei mici se pot bucura de o căsuță pe care să coloreze scările festivalului.

Noi pregătim materialele, iar tu descoperi tainele cusutului pe etamină!

● Magneți pictați
Atelier Star Kids Center – pentru copii – 3 septembrie, orele 10-12
Pictăm cu cei mici scările festivalului în linii și puncte pe plăcuțe de lemn sau pe suport de ipsos. Dezvoltăm motricitatea fină, dăm frâu liber creativității și plecăm acasă cu un suvenir de la Festivalul de pe scări.

Vino la ateliere, lucrează cu noi și pleci acasă cu semn de carte ori cu magnet! Bucură-te de materialele colorate pregătite de meșteri și susține atelierele printr-o contribuție minimă de 10 lei!

La Festivalul de pe Scări cu mic, cu mare!

Festivalul De Pe Scări, incubator107, star kids center