Maraton de caricaturi și portrete gratuite marca BOA


Maraton de caricaturi și portrete gratuite marca BOA
Loading Map....


Data: 10/11/2013
Ora: 10:00 AM - 10:00 PM
Locatia: Shopping City Sibiu


Adauga in Google Calendar


Maraton de caricaturi și portrete gratuite marca BOA

Alexandria Librării și Promenada Mall Sibiu vă oferă duminică, 10 noiembrie 2013, o zi întreagă de zâmbete, marca BOA! Împreună l-am provocat pe talentatul artist Ovidiu Ambrozie Bortă BOA la un adevărat maraton caricaturistic. Timp de 12 ore, de la 10.00 la 22.00, artistul vă așteaptă în fața librăriei, să aștearnă zâmbete cu buze, în creion, pe colile de hârtie. Desenele (caricaturi sau portrete, după placul “mușteriilor”) vor fi dăruite gratuit „protagoniştilor”.

Așadar, nu uitați:

10 noiembrie 2013 STOP,
10.00-22.00 STOP
La Alexandria Librării Sibiu STOP
Maraton Ovidiu Ambrozie Bortă BOA STOP
Caricaturi NON STOP !!

Despre Ovidiu Ambrozie Bortă BOA:

Ovidiu Ambrozie BORTĂ (BOA) a debutat în caricatură de presă în anul 1997 la cotidianul Bucovina condus şi îngrijit de poetul Ion DRĂGUŞANUL. De atunci a continuat să publice grafică satirică atât pe plan local (Actualitatea Suceveană, Crai Nou, Monitorul de Suceava, Jupanu’, Plus SV), cât şi pe plan naţional (Plai cu Boi, Cotidianul).

Pe plan internaţional şi-a făcut prezenţa în paginile săptămânalului din New York, NY Magazin. Participările la concursurile naţionale de grafică satirică i-a adus peste zece premii, obţinând în anul 2006 Marele Premiu George Gavrilen la Festivalul de umor Umor la… Gura Humorului.

Alexandria Librării, BOA, caricaturi, Desenele, Ovidiu Ambrozie Bortă, portrete, Promenada Mall Sibiu