Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Mindfulness prin culoare: iubirea de sine

Mindfulness prin culoare: iubirea de sine

Notice: Funcția WP_Object_Cache::get a fost apelată incorect. Cheia cache trebuie să fie un număr întreg sau un șir de caractere care nu este gol, ai dat cheia NULL. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 6.1.0.) in /home/sibiuon/public_html/wp-includes/functions.php on line 5905

Notice: Funcția WP_Object_Cache::set a fost apelată incorect. Cheia cache trebuie să fie un număr întreg sau un șir de caractere care nu este gol, ai dat cheia NULL. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 6.1.0.) in /home/sibiuon/public_html/wp-includes/functions.php on line 5905
Mindfulness prin culoare: iubirea de sine

When

04/10/2016    
6:30 PM - 8:00 PM

Where

Hug the Mug
Nicolae Blacescu nr. 20, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Ce?
Descoperă conceptul de mindfulness prin culoare, conectează-te cu prezentul, oferă atenție gândurilor și trăirilor, acceptă-le și descoperă iubirea de sine și beneficiile pe care aceasta le aduce vieții tale!

• Ce înseamnă pentru tine iubirea de sine?
• Trăiești în aici și acum?
• Te-ai gandit cât de mult prețuiești viața și clipele trăite acum? • Ori te-ai gândit cât de mult te agăți de trecut și visezi viitorul? • Cât de mult te stresează toate acestea?

Culoare și desen, stres și stare de bine, conștient și inconștient, alb și negru, conectare cu sinele, conectare cu exteriorul, acum și aici.

Descoperă ce impact are culoarea în viața ta și cum prin desen și culoare practici iubirea de sine, prețuiește-te, meriți!

Vino să descoperim efectele benefice ale culorii și ale iubirii de sine în viața noastră! Nu trebuie să fii priceput în ale desenului, e nevoie să îți dai voie să fii prezent și să te bucuri de culorile de pictură!

Cu cine?
Codruța Beu – „sunt trainer, psihoterapeut în formare integrativă, event planner – trăiesc un vis pe care îl construiesc de aproape patru ani de zile. Activitățile mele se transformă în proiecte de suflet care cresc în fiecare clipă prin entuziasm, provocări și recunoștință. Facilitez programe de dezvoltare personală pentru copii și adulți sub formă de ateliere și cursuri, organizez evenimente tematice pentru oameni mari și mici:)

Printre cuvintele mele preferate se regăsesc: iubirea, armonia, psihoterapia, recunoștința, culoarea, unicitatea și provocările.

Abonează-te la atelierele de mindfulness prin culoare pe care le pregătesc pentru această toamnă! Așadar, te invit să descoperi ce îți propun: perspective unice pentru persoane unice!

Poți afla mai multe despre ideile pe care le promovez accesând paginile de facebook Thea Events, incubator107 Sibiu, Star Kids Center.”

Cu ce?
Cu încredere, curiozitate și dorința de autocunoaștere prin culoare.

Când?
Marți, 4 octombrie, 18:30-20:00

Unde?
Hug the Mug – N. Bălcescu, nr. 20
https://www.facebook.com/HugtheMugCoffeeToGo/?fref=ts

Cum?
Înscrie-te online – înscrierea înseamnă rezervarea unui loc în sală! Invită și un prieten! Numărul de locuri este limitat.

Întreabă echipa incubator de voucherele incubator și poți beneficia de reduceri și gratuități la serviciile oferite de partenerii și colaboratorii noștri!

Contribuția ta pentru participare este o donație minimă sugerată de 10 lei.

mindfulness-prin-culoare-iubirea-de-sine

Read also x