Negocierea pe facebook: like-uri si relatii


Negocierea pe facebook: like-uri si relatii
Loading Map....


Data: 13/02/2017
Ora: 6:30 PM - 8:00 PM
Locatia: Laborator Synevo Sibiu


Adauga in Google Calendar


Ce?
Unii nu vor să audă de facebook alții sunt dependeți de el.
Facebookul este o rețea de socializare și prin aceasta, de comunicare. Indiferent care este scopul nostru pe facebook, interacționăm cu oamenii. Și atunci când vrem să obținem ceva de la altcineva, de cele mai multe ori, negociem.
Așadar, negociem pe facebook? Cu siguranță da! Principiile negocierii se aplică și aici. Pot să dau nenumărate exemple de situații în care mi-am făcut prieteni și i-am păstrat sau mi-am făcut prieteni și i-am șters. Nu doar datorită intereselor opuse ci dintr-o comunicare defectuoasă, din care mi-am dat seama că nu merită să-mi pierd timpul cu anumite persoane.
Dacă știi cum să-l folosești și mai ales cum să comunici sau să negociezi pe facebook ai la îndemână un instrument extraordinar și ….gratuit! Profită de acest instrument, nu fugi de el: învață să construiești relații prețioase și să ai contacte profitabile. Mai ales dacă ai un interes în a folosi facebookul, dacă vrei să vinzi sau să faci networking de calitate.
De ce să faci acest lucru? Pentru că în lumea de azi contactele, networkingul și relațiile contează în tot ceea ce faci. În lumea în care trăm azi, jobul nu se mai separă total de persoana care îl prestează.
Învață să ai o imagine bună și să negociezi bine pe facebook și vei avea likeuri mai multe, relații mai bune, contacte de calitate!

Cu cine?
Cu Ioana Andrievici – negociator, speaker, trainer & coach.
Ioana este expert negociator, autor, trainer și coach în negociere, de profesiejurist, specializată în domeniul negocierii. Experiența ei în domeniu se întinde pe parcursul a peste 12 ani în care abilitățile sale au oferit baze solide de negociere pentru companiile și persoanele cu care a lucrat. Este de asemenea co-fondator și co-owner la compania Rubinian în cadrul căreia a realizat partea de modele de contracte complexe – ca bază solidă de negociere pentru ambele părți și autoarea cărții ”101 tehnici de negociere”.
În prezent Ioana oferă traininguri, workshopuri și consultanță individuală în dezvoltarea abilităților de negociere, stabilirea strategiilor, alegerea tacticilor și tehnicilor de negociere pentru cazuri concrete.
Mai multe despre Ioana puteți citi pe site-ul ei www.ioana-consult.ro

Cu ce?
Cu deschidere, curiozitate, curaj, poftă de învățare și socializare!

Unde?
Laboratorul Medical Synevo – Calea Dumbrăvii
Când?
1 februarie 18:30-20:00

Cum?
Înscrie-te online – înscrierea înseamnă rezervarea unui loc în sală! Invită și un prieten!
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSez6zATYVGWY4-rfahKmXSn6jw4YCSlCq4NTAeypK5L57kJcw/viewform
Contribuția ta pentru participare este o donație minimă de 10 lei.

Incubator107-feb2017

incubator107, Ioana Andrievici, sibiu