Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Negocierea salariului

Negocierea salariului
Negocierea salariului

When

05/10/2016    
6:30 PM - 8:00 PM

Where

Laborator Synevo Sibiu
Calea Dumbrăvii, nr. 17, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Ce?
”Salariul individual se stabilește prin negocieri individuale între angajator și salariat”. – Articolul 162 Codul Muncii.

Legea îți oferă dreptul și libertatea de a negocia salariul tău. Tu ți-ai negociat salariul?
Statisticile arată că în 80% din cazuri angajatorii se așteaptă ca angajații să-și negocieze salariile, iar aceștia, din diverse motive, nu o fac.
În peste 60% din cazuri, în urma negocierii angajații obțin salarii mai mari.

Trebuie să fii pregătit pentru negocierea salariului. Trăim și lucrăm pe o piață competitivă. tiai că negociind, valoarea ta crește? Oferă valoare muncii tale, cunoștințelor tale și timpului tău!

Când negociezi salariului? Dar mai ales, cum o faci?

Răspunsurile la aceste două întrebări, dar și la multe altele le vei afla în cadrul atelierului ”Negocierea salariului.”

Participă la atelierul ”Negocierea salariului” si vei afla:

– Cum să negociezi pachetul salarial la prima angajare;
– Cum să negociezi pachetul salarial după o vechime la angajator;
– Cum să te vinzi laadevărata ta valoare;

În urma mai multor solicitări, reluăm atelierul ”Negocierea salariului” susținut de Ioana Andrievici. Atelierul face pe de o parte o recapitulare a celor prezentate în prima ediție a atelierlui, și anume ”Negociază bine salariul tău”, iar pe de altă parte aduce elemente noi și studii de caz.

Poți de asemenea să adresezi întrebări în deplină confidențialitate.

Dacă ai participat la ediția trecută îți vei împrospăta cunoștințele. Dacă participi pentru prima dată, afli informații valoroase care te vor ajuta să obții un salariu mai bun.

Reține: Salariul pe care îl accepți astăzi îți va determina salariul de mâine.

Cu cine?
Cu Ioana Andrievici – negociator, trainer negociere &autor.
Ioana este expert negociator, de profesiejurist, specializată în domeniul negocierii, trainer si coach in negociere, autor și public speaker. Experiența ei în domeniu se întinde pe parcursul a peste 14 ani în care abilitățile sale au oferit baze solide de negociere pentru companiile și persoanele cu care a lucrat. Este de asemenea co-fondator și co-owner la compania Rubinian în cadrul căreia a realizat partea de modele de contracteîntocmite complex – ca bază solidă de negociere pentru ambele părți, si autoarea cărților ”101 tehnici de negociere”, ”Negocierea și înocmirea contractelor” precum si a audiobookului ”Cum să negociezi bine orice și cu oricine”.
În present Ioana oferă traininguri, workshopuri și consultanță individuală în dezvoltarea abilităților de negociere, stabilirea strategiilor, alegerea tacticilor și tehnicilor de negociere pentru cazuri concrete.

Mai multe despre Ioana puteți citi pe site-ul ei www.ioana-consult.ro

Cu ce?
Cu deschidere, curiozitate, curaj, poftă de învățare și socializare!

Când?
Miercuri, 5 octombrie, 18:30-20:00

Unde?
Laborator Synevo Sibiu – Calea Dumbrăvii Nr. 17
https://www.facebook.com/pages/Laborator-Synevo-Sibiu/464417510407587?fref=ts

Cum?
Înscrie-te online – înscrierea înseamnă rezervarea unui loc în sală! Invită și un prieten!

Întreabă echipa incubator de voucherele incubator și poți beneficia de reduceri și gratuități la serviciile oferite de partenerii și colaboratorii noștri!

Contribuția ta pentru participare este o donație minimă sugerată de 10 lei.

negocierea salariului incubator 107

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545