Nutriția între tortură și miracol


Nutriția între tortură și miracol
Loading Map....


Data: 17/06/2015
Ora: 6:30 PM - 8:00 PM
Locatia: Librăria Humanitas Constantin Noica


Adauga in Google Calendar


www.sibiu.incubator107.com

Ce ?
Invatam cum sa mancam in functie de structura noastra fizica, modul in care este potrivit sa ne hidratam, cata apa este necesar sa consumam specific corpului nostru, si mai ales cum sa ajungem sa avem “pofta” pentru a bea apa. Vei afla daca pentru tine micul dejun este bine sa fie mare dejun sau mic dejun, si modul optim de a te hrani in functie de zona geografica in care locuiesti. Deasemenea, vom invata modul corect de a combina alimentele in functie de sezon si cum sa ajungem sa avem dureri cat mai putine astfel incat sa ne bucuram de viata din plin.

Cu cine?
Alexandru Marginean – terapeut
Din copilarie am fost fascinat de natura, de puterea ei vindecatoare si ocrotitoare si de vitalitatea animalelor care sunt in stransa legatura cu ea. Astfel , mi-am petrecut mare parte din viata studiind dietele, modalitatile de curatare a organismului si influenta stilului alimentar asupara corpului. In urma acestor studii am reusit sa inteleg modul in care functioneaza corpul nostru si ce anume are nevoie pentru a functiona la potentialul maxim. Cu ajutorul cunostintelor dobandite am reusit sa imi echilibrez propriul corp, si sa ajut si pe cei care mi-au cerut ajutorul.

Cu ce?
Cu dorinta de a aduce informatii cu ajutorul carora sa iti imbunatatesti calitatea vietii.

Când?
miercuri, 17 iunie, orele 18:30 fix, ne place punctualitatea

Unde?
Librăria Humanitas Constantin Noica, Str. N. Bălcescu

Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul.

Sugerăm o donație de 10 lei pentru fiecare întâlnire.

Alexandru Marginean, humanitas, incubator107 Sibiu, sibiu