ONE MAN SHOW cu Marius Chivu

ONE MAN SHOW cu Marius Chivu

When

10/03/2014    
10:30 PM - 11:30 PM

Where

Kulturcafe Sigi
Piata Mica nr 16, Sibiu

Event Type

Loading Map....

„Premisa este că vreau să discutăm în contradictoriu, să privim de la buric în sus și să fim foarte serioși. Și fiindcă știu că datorită ție se va întâmplă exact opusul, va fi + 16.

Dacă ai alte treburi mai importante de făcut ? Dacă ești nervos, dacă ceva nu ți-a mers bine sau pur și simplu te-ai săturat și ai starea aceea nasoală denumită naspa? Dacă plouă, dacă vii direct de la serviciu sau mai grav, de la școală, dacă trebuie să ieși cu cineva și să-i zâmbești formal o oră, dacă ți s-a furat portofelul sau ai fost înjurat, dacă îți înjuri șeful fie și în gând măcar o dată pe zi, vino să ne vedem neapărat, fiindcă pentru Dumnezeu, știu ce simți! Suntem pur și simplu la fel! Nu veni doar dacă ești unul dintre cei care provoacă asemenea stări sau suferi de complexul acela al superiorității.

Oficial, de afiș, sună așa: eu vorbesc, tu asculți, iar dacă îți place ce spun, râzi. Păi nu e păcat să nu inmulțim starea asta cu 3 și să facem altfel? Da știu, 3 în 1 sună comercial. Bine. Uită tot ce am spus până acum și hai să simplificăm românește: eu ofer jumătate și tu oferi cealaltă jumătate. Vorbesc eu, vorbești și tu! Avem astfel garanția că putem aruncă vina unul pe celălalt. Sigur acesta este secretul unei întâlniri reușite. Vom fi reciproc câștigați iar succesul îl împărțim frățește!”

Prețul unu bilet: 15 lei

2014-03-sigi-MariusChivu