Orășelul Fermecat – un altfel de Târg de Crăciun în Sibiu


Orășelul Fermecat - un altfel de Târg de Crăciun în Sibiu
Loading Map....


Data: 01/12/2017 - 31/12/2017
Ora: Toata ziua
Locatia: Pietonala Balcescu


Adauga in Google Calendar


Oraselul Fermecat este un altfel de Târg de Crăciun ce este organizat în Piaţeta de la Telefoane de pe str. Nicolae Bălcescu din #Sibiu. Acest spaţiu va fi amenajat temporar întocmai ca un mini-orăşel, aici fiind amplasate căsuţe realizate în cel mai mic detaliu pentru a replica clădirile Sibiene. Aceste căsuţe, alături de celelalte decoraţii, te transferă într-un spaţiu de basm, specific sărbătorilor.

Pentru a îmbogăţi mai mult spaţiul, fântâna arteziană de aici va fi transformată într-un brad de Crăciun de către un arhitect clujean, câştigător al concursului de idei organizat în perioada 01-19 Noiembrie 2017. Acesta va transforma fântâna arteziană din mijlocul Orăşelului Fermecat într-un bard „altfel”.
Regulamentul concursului poate fi văzut aici – bit.ly/OraselulFermecat

Mini-căsuţele, replică în miniatură a clădirilor din Sibiu, vor adăposti pe întreaga perioadă a lunii Decembrie un mic târg cu diverse produse care mai de care mai atractive: jucării din lemn pentru copii, produse specifice iernii, globuri şi decoraţiuni de Crăciun, vafe, mâncare şi vin fiert.

În cadrul Orăşelului Fermecat vor fi organizate, în fiecare sâmbătă, spectacole: concerte de colinde, teatru și pantomimă pentru copii și bineînțeles, nu va lipsi un altfel de Moș Crăciun încoţit de Crăciuniţă.

Orășelul Fermecat, sibiu