Planetariu Mobil revine la Sibiu


Planetariu Mobil revine la Sibiu
Loading Map....


Data: 15/10/2019 - 19/10/2019
Ora: 9:00 AM - 6:00 PM
Locatia: Biblioteca Astra


Adauga in Google Calendar


Planetariu Mobil revine la Sibiu, în perioada 15 – 19 octombrie 2019 cu spectacolul nou: „Jumătate de secol de la primul pas pe lună”. Au trecut 50 de ani de cand astronautul Neil Armstrong a păşit pentru prima data pe lună. Planetariu mobil vă invită să sărbătorim împreună jumatate de secol de la primul pas pe luna, printr-un spectacol interactiv.

Reprezentațiile show-ului educațional vor include explicații de la doi povestitori unplugged, care vor interacționa cu publicul, proiecțiile live spectaculoase, mecanica cerească, ştiinţele aerospaţiale şi cucerirea spaţiului cosmic vor încânta publicul. Evenimentele se vor desfășura într-un dome mobil cu diametrul de 8 metri și înălțimea de 5 metri, care va fi plasat în Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu care se află pe str: G.Barițiu, nr: 5/7.

Proiecţiile se vor desfășura între orele 9:00 și 18:00, din oră în oră. Durata unei proiecții este de aproximativ 50 de minute, iar prețul unui bilet este 16 RON.

Accesul la eveniment se face pe bază de rezervări la 0758.365.699 sau cu 15 minute înainte de începerea evenimentului, în limita locurilor disponibile.

Vârsta minimă recomandată pentru vizitatori este de 4 ani, cu însoțitor adult.

Evenimentul este organizat de către Asociaţia Astronomică PLUTO.

planetariu, Planetariului Mobil Educațional, sibiu