Povești mari și povești mici

Povești mari și povești mici

When

19/10/2015    
6:30 PM - 8:00 PM

Where

Librăria Habitus
Piata Mica nr. 4 , Sibiu

Event Type

Loading Map....

Dragi părinți, copiii iubesc poveștile! Știați asta, desigur.

Dar ce-ar fi ca atunci când vă cer: – Spune-mi o poveste, te rog -, să îi invitați să creați o poveste împreună sau să vă spună ei o poveste.
Ooooo, vă spun eu ce-ar fi! 🙂 O să rămâneți muți de uimire pentru că de multe ori imaginația lor depășește tot ce le-ați citit până atunci. Odată intrați în imaginar alături de un copil, va fi o aventură neașteptată și depinde de voi să culegeți darurile. Ei se distrează, se dezvoltă, își rezolvă probleme, voi vă amintiți cum totul e posibil și sunteți un participant activ, uneori ghid.

Ioana Jeler are 6 ani și ascultă povești de când se știe. Mama ei are o maare contribuție. Și le ascultă cu adevărat. Lungi, scurte, dinamice, ”plictisitoare”, cu animale, oameni, balauri, zâne, ea le ascultă pe toate, e ochi și urechi și stă aproape nemișcată.

La una dintre Serile cu Povești, după ce am încheiat povestea, care a fost luuuungă, a întrebat dacă ar putea să spună și ea o poveste. M-a surprins, m-am bucurat, i-am dat cuvântul. Hmmm! Am de învățat de la ea și ea are un dar de împărtășit.

Așa că am invitat-o lunea acesta la Seara cu Povești. Vă spunem povești create de noi. Povești mari și povești mici. 🙂

Cu mare și mult entuziasm vă așteptăm!

Începem la ora 18:30, sper să terminăm până la ora 20:00 când se închide librăria. 😉
Intrare: 10 lei

searacupovesti