Președinta CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, invitată la Round Table


Președinta CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, invitată la Round Table
Loading Map....


Data: 25/11/2017
Ora: 7:00 PM - 8:30 PM
Locatia: Teatrul Gong Sibiu


Adauga in Google Calendar


Prima femeie din România în fruntea unui Consiliu Județean, Daniela Cîmpean, va fi invitata unei noi ediții Round Table Sibiu

Personalități marcante ale societății de azi, oameni care reușesc să contureze domeniul lor de expertiză în fiecare zi, sunt invitați la Round Table Sibiu, seria spectacolelor – conferință inițiate în 2015 la București.

Avem plăcerea de a vă invita la cel de-al treilea eveniment al sezonului, sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 19:00, la Teatrul Gong din Sibiu. Invitata acestei ediții va fi Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu și prima femeie care deține această funcție în România.

Sub tutela sa se află circuitul muzeelor unice din Sibiu, Filarmonica de Stat din Sibiu dar și demersurile făcute în promovarea tradițiilor locale precum și pregătirile pentru anul 2019 când Sibiul va deveni Regiune Gastronomică Europeană.

Despre toate acestea și multe alte lucruri care definesc omul și profesionistul invitat, veți afla din dialogul purtat cu jurnalista Oana Ciucă Lázár, pe scena Teatrului Gong.

Evenimentul va cuprinde, și cu această ocazie, intermedii artistice live susținute de tineri muzicieni români aflați în plină ascensiune.

Intrarea va fi liberă în limita locurilor disponibile, în baza invitației electronice solicitate la adresa round.table.sibiu@gmail.com

Seara se va încheia cu o invitație la degustare de vinuri bio oferite de Senator Wine.

Pentru publicul din mediul online, din țară și din străinătate, evenimentul va putea fi urmărit în direct pe site-ul televiziunii culturale EnjoyTV.ro

Acest eveniment este organizat de UCIMR – Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România, acțiune culturală co-finanțată de Consiliul Local Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu.

Daniela Cîmpean, Oana Ciucă Lázár, sibiu, teatrul gong