Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Prinţesele SPION

Prinţesele SPION
Prinţesele SPION

When

10/09/2016    
6:00 PM - 7:00 PM

Where

Teatrul Gong Sibiu
Str. Alexandru Odobescu nr. 4, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Sâmbătă, 10 septembrie, ora 18:00 şi
Duminică, 11 septembrie, ora 11:00
Sala Etaj, Teatrul pentru Copii şi Tineret GONG
––––––––––––––
PRINŢESELE-SPION
după scenariul original de Elena Vlădăreanu

REGIA: Robert Bălan
SCENOGRAFIA: Aurelia Călinescu
ASISTENT SCENOGRAFIE: Adrian Vlad
MUZICA ORIGINALĂ: Florin Grigoraş
VIDEO DESIGN: Coralie de Gonzaga şi Silviu Naicu
COREGRAFIA: Barbara Crişan

în DISTRIBUŢIE: Monica Baldea, Lucia Barbu, Leo-Nora Băcanu, Barbara Crişan, Mircea Corcoveanu, Daniela Dragomir, Andrei Hansel, Gabriela Mitrea, Angela Páskuy, Raluca Pavel, Claudia Stühler

+ 3 ani | 60 min.

**
Povestea din spectacolul „Prinţesele Spion” este una contemporană, autorii încercând să explice o problemă frecvent întâlnită în oraşele din România – distrugerea parcurilor şi a spaţiului verde – pe înţelesul copiilor. Spectacolul este o modalitate performativă pentru activarea conştiinţei civice a copiilor în domeniul ecologic. Producţia afirmă dreptul parcului de a exista şi dreptul copiilor la spaţiul verde.
Cu o folosire neaşteptată a spaţiului de joc, cu muzică ritmată şi personaje fantastice pe care copiii le vor îndrăgi, „Prinţesele Spion” îi va ajuta pe cei mici să înţeleagă cât de important este un copac şi, totodată, să creadă în puterea lor de a schimba lucrurile.

**
Preţ bilet: 7 lei/ tarif unic

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (miercuri, joi, vineri 11:00 – 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00), online (eventim.ro), la Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro

printesele-spion

Read also x