Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Printr-un Nepal autentic

Printr-un Nepal autentic
Printr-un Nepal autentic

When

14/02/2017    
6:30 PM - 8:00 PM

Where

Hug the Mug
Nicolae Blacescu nr. 20, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Ce?
Despre şi în Nepal pentru două luni. Nepal este o ţară care şochează şi impresionează în acelaşi timp prin contraste nebănuite care apar la fiecare pas. O ţară împânzită de temple pe toate drumurile – hinduse şi budiste deopotrivă, nu contează zeul că oricum sunt cu sutele, ci ideea de închinăciune la ceva suprem şi intangibil. O ţară cu autobuze prăfuite care se înclină la fiecare curbă cu uşile deschise sub încărcătura umană, de’ te întrebi dacă bagajul tău mai atârnă cumva sus pe acoperiş. O ţară străjuită de lanţul Himalayan cu vârfuri de 8000 metri către care te uiţi efectiv hăt departe sus în nori ca să le vezi când şi dacă te lasă musonul.

Video-proiecţia din Nepal este un prilej de a lua contact cu ceea ce înseamnă această ţară – cultură, oameni şi, nu în ultimul rând munţi. Această incursiune are însă şi o motivaţie intrinsecă, aceea că dacă poţi visa la ceva, chiar poţi realiza acel lucru. Nu este numai o vacanţă în acel loc, ci este şi o călătorie interioară, inevitabil cu nişte lecţii de viaţă.

Cu cine?
Iuliana călătoreşte de când se ştie, dacă nu pe mări şi continente, atunci cu gândul prin locuri noi pe unde vrea să ajungă. În viaţă se ghidează după motto-ul lui Khalil Gibran: „We live to discover beauty. All else is a form of waiting.” Prin călătoriile sale doreşte să aducă în lumină individualitatea umană, fiecare om fiind caracterizat de un stil propriu de a călători, autentic şi în afara oricăror graniţe. Consideră călătoriile o bună ocazie de dezvoltare personală, însoţite de clasicul clişeu ’ieşirea din zona de confort’.

Iuliana s-a focalizat în ultimii 10 ani asupra aspectelor de patrimoniu cultural, având la bază formaţia de arhitect, cu specializarea pe monumente istorice. Membră în diferite organizaţii de cultură şi turism, şi-a susţinut doctoratul în domeniul turismului cultural. Scrie la revista sibiană Capital Cultural pentru rubrica de articole de călătorie, precum şi în reviste internaţionale de Travel, precum Sonderers şi Inside Himalayas. Prin articolele sale îşi propune să motiveze oamenii să călătorească şi să se descopere prin intermediul călătoriei.

Iuliana are în plan să ajungă în Iran în 2017 şi, de ce nu, să traverseze de acolo cumva mai departe spre Oman. Este doar o idee deocamdată, dar …

Dacă vreţi să ştiţi unde se afla ultima oară, îi puteţi urmări călătoriile pe:

Facebook: https://www.facebook.com/travelingauthentic
Instagram: https://instragram.com/authentictravels
Twitter: https://twitter.com/IulianaTravel
Blog: https://www.travelingauthentic.com

Iuliana împărtăşeşte din pasiunea sa şi cu incubator107 Sibiu.

Cu ce?
Cu curiozitate şi pofta de a vedea poze, chef şi interes de a auzi poveşti de pe alte meleaguri, şi dispoziţie de a asculta incantaţii tibetane şi melodii populare nepaleze.

Când?
14 februarie, orele 18:30 – 20:00

Unde?
Hug the Mug – N. Balcescu

Cum?
Înscrie-te online – înscrierea înseamnă rezervarea unui loc în sală, invită și un prieten!
Contribuția ta pentru participare este o donație minimă de 10 lei.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexksMc0ws4-FnvwPLIYvxxI12kfh_rMTrhlqVkipJt62nQHg/viewform

Incubator107-feb2017

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545