Proiecte – scriem, scriem, dar nu doar scriem


Proiecte - scriem, scriem, dar nu doar scriem
Loading Map....


Data: 13/05/2014
Ora: 7:00 PM - 8:30 PM
Locatia: Mojo by Our Coffeeshop


Adauga in Google Calendar


Ce?
Aflăm la ce să fim atenți când scriem un proiect, în ce capcane să nu intrăm și cum transmitem ce și cum ne dorim să obținem. În plus, primim idei și resurse legate de posibilități de finanțare a proiectelor.

Cu cine?
Cu Andreea Marin – pasionată de scrierea proiectelor de bine Andreea a scris proiecte cu scop social în cadrul Fundației Dezvoltarea Popoarelor București și ca voluntar pentru ANOSR, timp de 2 ani. Totodată, a urmat un curs acreditat de Manager de proiect, unde accentul a fost pus în special pe conceperea și scrierea de proiecte. În prezent, lucrează la Fundația Comunitară Sibiu, care are ca misiune sprijinirea inițiativelor cu impact în comunitate. Aici, Andreea a avut ocazia să citească și să evalueze proiecte pentru comunitate, depuse de ONG-uri sibiene.

www.fundatiacomunitarasibiu.ro

Cu ce?
Cu idei, chef de învățat, deschidere și poate ceva experiențe prin ONG-uri.

Când?
marți@Mojo by Our Coffeeshop, 13 mai 2014 de la 19:00 la 20:30

Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul.

Sugerăm o donație de 10 lei pentru fiecare întâlnire.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să ne promovăm, să atragem sponsorizări sau să umplem atmosfera cu bucurie.

2014-05-incubator107-scriem

Andreea Marin, incubator107 Sibiu, Mojo by Our Coffeeshop, sibiu