Racetime (Marea bulgăreală 2 – Supercursa săniuțelor) – 3D Dublat RO


Racetime (Marea bulgăreală 2 – Supercursa săniuțelor) - 3D Dublat RO
Loading Map....


Data: 21/12/2018 - 27/12/2018
Ora: 11:30 AM - 2:30 PM
Locatia: Centrul Cultural "Ion Besoiu" Sibiu


Adauga in Google Calendar


Racetime (Marea bulgăreală 2 – Supercursa săniuțelor) – 3D Dublat RO
Tara: SUA | Durata: 1h 30 min
Gen film: Animaţie, Aventuri, Familie, Comedie
ZILNIC – ora 11:30 – Sala Ion Besoiu-Nr.1
ZILNIC – ora 12:30 – Sala Nr.2

 

„Marea bulgăreală 2 – Supercursa săniuțelor” este continuarea succesului din 2015. Este o călătorie plină de aventuri, cu încercări și eșecuri, dar și cu bucuriile micilor victorii ale copilăriei.
Când se organizează cea mai spectaculoasă cursă de sănii în micul orășel, Frankie-Patru-Ochi și echipa sa, având-o pe Sophie la conducerea saniei, se înscriu cu gândul că își vor învinge competitorii, adică echipa formată din nou-sosiții Zac, misterios și dichisit, și vărul său atletic Charly. Dar sania fantastică proiectată de Frankie se dezintegrează chiar înainte de a trece linia de sosire. Este o pierdere amară pentru Frankie, care refuză să accepte că ar fi făcut greșeli de construcție. Împreună cu prietenii săi, el reușește să demonstreze că Zac a trișat în timpul cursei.
Frankie cere repetarea cursei, iar Zac acceptă cu condiția ca Frankie să construiască o pistă de curse cu totul nouă. Frankie și prietenii săi construiesc o pistă spectaculoasă. Zac își dă seama că se confruntă cu un adversar puternic, așa că ridică și mai mult miza, făcându-l pe Frankie să pună la bătaie hambarul.
Cele două echipe încep pregătirile, iar Zac e și mai decis să trișeze fără scrupule, ca să aducă victoria în tabăra lui. Dar Frankie și echipa lui au câteva surprize pentru el, care s-ar putea să încline balanța într-o direcție neașteptată.
cinema, film, Marea bulgăreală 2 – Supercursa săniuțelor, Racetime, sibiu