Reconectarea cu sinele prin culoare la Incubator107

Reconectarea cu sinele prin culoare la Incubator107

When

18/05/2016    
7:00 PM - 8:30 PM

Where

MiniHub
Bdul. V. Milea nr.1, Sibiu

Event Type

Loading Map....
Ce?
Culoare si desene, stres si stare de bine, constient si inconstient, alb si negru, conectare cu sine, conectare cu exteriorul.Descopera ce impact are culoare in viata ta si cum prin desen si culoare poti sa lasi stresul deoparte si te poti bucura de momentul prezent.

Traiesti in aici si acum? Te-ai gandit cat de mult pretuiesti viata si clipele traite acum? Ori te-ai gandit cat de mult de agati de trecut si visezi viitorul? Cat de mult de streseaza toate acestea?

Vino sa descoperim efectele benefice ale culorii in viata noastra, vino sa coloram impreuna si sa traim in aici si acum!

Cu cine?
Codruța Beu – trainer, psihoterapeut în formare integrativa, event planner – facilitează programe de dezvoltare personală pentru copii și adulți sub formă de ateliere și cursuri.

Pasionata inca din copilarie de culore, desen, lucru manual – o sa impartaseasca cu tine ce a inseamnat culoare, coloratul si desenul in viata sa!

Coordonează proiectele Star Kids Center și incubator107 Sibiu, de asemenea, este implicată în programe derulate în mediul ONG. Oferă programe de coaching de carieră și este dispusă să împărtășească din experiența sa de tânăr antreprenor.

Cu ce?
Cu încredere, curiozitate și poftă de cunoaștere si relaxare, dorinta de a colora.

Când?
18 mai 2016, orele 19:00-20:30

Unde?
La MiniHUB – Bul. Milea 1 (repere: sensul giratoriu – blocul turn)

Cum?
Înscrie-te online – înscrierea înseamnă rezervarea unui loc în sală, invită și un prieten.
https://docs.google.com/forms/d/1VNmmARMeOPrqoIerTT-4OfKtgWna0ONXqz4dWAisSys/viewform

incubator107 sibiu mai