Sănătatea în farfuria ta: Întrebări și răspunsuri. Ediția a II-a


Sănătatea în farfuria ta: Întrebări și răspunsuri. Ediția a II-a
Loading Map....


Data: 18/10/2017
Ora: 3:30 PM - 4:30 PM
Locatia: She's green


Adauga in Google Calendar


Ce?
Răspunsuri la întrebări de genul:
Când, cum și cu ce ne hrănim? De unde începem? Ce este alimentația inteligentă? Ce e dietoterapia? Ce este detoxifierea? Ce trebuie să fac mai exact? Cum poate alimentația să mă vindece? Care este legătura dintre alimentație și un stil de viață sănătos? Ce este un stil de viață sănătos? și la alte întrebări legate de sănătate, alimentație și stil de viață.

Credem că e momentul pentru evoluție și sănătate, iar nutriția și schimbarea stilului de viață pot fi pașii determinanți în această direcție.

Cunoșterea ne poate salva pe noi și pe cei apropiați nouă.

Cu cine?
Cu Vasilica Silvia Neamu și Mihai Victor Zerbes tehnicieni nutriționiști pasionați și preocupați de toate aspectele nutriției și de impactul acesteia asupra vieții. Dornici să împărtășească cu voi pasiunea și cunoștințele lor.

Cu ce?
Cu curiozitate şi dorința de schimbare, de evoluție, cu pix și caiet și cu toate simțurile active (în special cu ochii și urechile mari) !

Când?
18 octombrie, orele 18:30 – 20:00

Unde?
She’s green

Cum?
Înscrie-te online – înscrierea înseamnă rezervarea unui loc în sală, invită și un prieten! Contribuția ta pentru participare este o donație minimă de 10 lei. https://goo.gl/forms/K1WhUOYPS2DQYMiU2

incubator107, Mihai Victor Zerbes, sibiu, Vasilica Silvia Neamu