Sarea-n bucate

Sarea-n bucate

When

03/09/2016    
6:00 PM - 6:45 PM

Where

Teatrul Gong Sibiu
Str. Alexandru Odobescu nr. 4, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Sâmbătă, 3 septembrie, ora 18:00 şi
Duminică, 4 septembrie, ora 11:00
Sala Etaj, Teatrul pentru Copii şi Tineret GONG
––––––––––––––

SAREA-N BUCATE
după Petre Ispirescu, adaptare de Florin Grigoraş

REGIA: Mihaela Grigoraş
SCENOGRAFIA: Mihaela Grigoraş
MUZICA ORIGINALĂ: Florin Grigoraş
în DISTRIBUŢIE: Monica Baldea, Mihaela Grigoraș;

spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani
durata: 45 min.

**
Inspirat din morala şi înţelepciunea populară, spectacolul „Sarea-n bucate” se adresează tuturor, dar în special copiilor, care ştiu să preţuiască şi să iubească basmele unde conflictul dintre bine şi rău prinde viaţă în planul valorilor morale şi unde nici o dorinţă sau aspiraţie nu rămâne neîmplinită.
În spectacol, lumea fantastică se întrepătrunde cu lumea reală, cu ajutorul Menestrelului. Copiii vor învăţa să recunoască adevăratele sentimente, cum să deosebească dragostea adevărată de dragostea falsă şi linguşitoare.
Acelaşi spectacol, în limba franceză şi în limba engleză, a fost selecţionat să reprezinte Romania în luna mai 2010 la cea de a XI-a ediţie a Festivalului Cultural European de la Alger/Algeria, în luna octombrie 2010 la Kids Euro Festival de la Washington D.C/USA, în anul 2011, luna octombrie la Festivalului International de Păpuşi organizat la Baku/Azerbaijan şi, în luna noiembrie la EU Cultural Festival „Youth and children day” organizat în New Delhi/India.

**
Preţ bilet: 7 lei/ tarif unic

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (miercuri, joi, vineri 11:00 – 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00), online (eventim.ro), la Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro

sarea-n bucate - teatrul gong