Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Scriitoarea Corina Ozon și Culisele deciziilor

Scriitoarea Corina Ozon și Culisele deciziilor
Scriitoarea Corina Ozon și Culisele deciziilor

When

25/09/2017    
6:30 PM - 8:30 PM

Where

Exclusive Hotel & More
Ion Luca Caragiale 1A, Sibiu, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Corina Ozon și Culisele Deciziilor la Sibiu într-o întâlnire exclusivistă la Exclusive Hotel & More în 25 septembrie!

Corina Ozon va discuta despre culisele deciziilor din viața sa, va răspunde la întrebări, iar evenimentul va fi urmat de sesiune de autografe și foto.

Corina Ozon este printre cei mai populari scriitori ai momentului, în România. Cu șase cărți bestseller, numeroase lansări de carte în țară, întâniri cu românii din Londra, Madrid și Torino, este considerată de presă „un fenomen” și continuă să-și uimească cititorii prin diferențele de stil din fiecare carte.

Rezervă-ți locul în sală: https://goo.gl/forms/Cky03ZsM3wrZ63gk2

Scrierile Corinei sunt așteptate, pentru că e vorba despre realitate, relații, iubire și toate întrebările care vin de aici.

Din 2016, coordonează proiectul 35+, by Corina Ozon, pe blogul dupa35.com, unde te așteaptă cu postările inspirate din realitate.

Seria de cărți „Amanții” a devenit rapid îndrăgită de public, fiecare volum fiind așteptat de cititori cu sufletul la gură. Cea de-a patra carte din serie, „Divorturile amantilor”, a fost lansată la Târgul internațional Bookfest în luna mai, anul acesta. Cărțile „Până când mă voi vindeca de tine” și „Tentații” se bucură și ele de succes.

Corina Ozon revine la Sibiu, unde deja are o comunitate de cititori fideli, atât pentru a vorbi despre cărțile ei, desprinse din viață, cât și pentru a dezvălui deciziile pe care le-a luat și cum i-au schimbat viața.

Dincolo de experiența de ziarist și scriitor, Corina Ozon formează cu fiica ei o familie monoparentală, a construit o carieră și a trebuit să înfrunte prejudecăți. Din 2017, deține atestat de Consilier Dezvoltare Personală.

A lucrat 12 ani in presa scrisă și televiziune, a absolvit un Program MBA, lucrează ca PR-ist intr-o companie națională și este autor de cărți bestseller. În anul 2015, a fost singurul autor român premiat cu Silver Award for Excellence la PR Award, pentru campania de promovare a cărților.

Rezervă-ți locul în sală: https://goo.gl/forms/Cky03ZsM3wrZ63gk2
Contribuția ta pentru participare este de 20 lei.

Eveniment organizat de Thea Events cu sprijinul Exclusive Hotel & More – www.hotelexclusive.ro

Scriitoarea Corina Ozon și Culisele deciziilor

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545