Seara de psihoterapie: Invingem anxietatea&atacurile de panica

Seara de psihoterapie: Invingem anxietatea&atacurile de panica

When

31/01/2018    
6:30 PM - 8:00 PM

Where

Restaurant Pasaj Sibiu
Str. Turnului nr.3A, Sibiu, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Seara de psihoterapie – Cum învingem anxietatea și atacurile de panică?

Înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/VWVcM0Z0uGEuL2pD3

Ce ?
Vom face un salt curajos în adâncul misterios al anxietății și în special al atacului de panică. Vom cunoaște ce sunt acestea și ce funcționează în vederea ameliorării sau a încetării acestor simptome. Ne vom întoarce de la teorie către practică pentru a ne îmbunătăți calitatea vieții.

Înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/VWVcM0Z0uGEuL2pD3

Îți propunem în fiecare lună o întâlnire de discuții cu și despre concepte psihoterapeutice. În fiecare lună va fi abordată o altă temă, prestabilită sau propusă de cei prezenți.

Seara de psihoterapie este o seară pentru suflet, minte și trup; pentru liniște sau energizare, pentru acceptare sau motivare… fiecare poate găsi exact ceea ce-și dorește.

Cu ce?
Cu mult curaj, cu dorința de a te ajuta, de a înțelege sau poate doar cu dorința de a-i ajuta pe alții, orice ar fi e nevoie să te aduci doar pe tine.

Cu cine?
Cu Adrian Beu – psihoterapeut, psiholog, trainer interesat de tot ceea ce înseamnă dezvoltare umană de la corp până la suflet. Adrian are o experiență de peste 7 ani în consiliere psihologică, consiliere psihopedagogică și psihoterapie. A inițiat numeroase proiecte de dezvoltare pentru elevi și de well-being pentru adulți.
Adrian: „Sunt într-o continuă dezvoltare, student pe viață, mă bucur de fiecare moment al vieții, învăț și reînvăț fiecare lecție primită”.

Când?
31 ianuarie, 18:30-20:00

Unde?
Restaurant Pasaj Sibiu

Cum?
Înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/VWVcM0Z0uGEuL2pD3
Contribuția pentru participare de minim 10 lei o vei face la înregistrarea la atelier. Apreciem timpul tău și ne place punctualitatea, vino mai devreme cu câteva minute în locațiile atelierelor pentru a te face comod!