Seara de psihoterapie: Masculinitatea pentru bărbați și femei


Seara de psihoterapie: Masculinitatea pentru bărbați și femei
Loading Map....


Data: 26/09/2017
Ora: 6:30 PM - 8:00 PM
Locatia: Incubator107 Sibiu


Adauga in Google Calendar


Seara de psihoterapie – Libertate și dependență

Îți propunem în fiecare lună o întâlnire de discuții cu și despre concepte psihoterapeutice. În fiecare lună va fi abordată o altă temă, prestabilită sau propusă de cei prezenți.

Seara de psihoterapie este o seară pentru suflet, minte și trup; pentru liniște sau energizare, pentru acceptare sau motivare… fiecare poate găsi exact ceea ce-și dorește.

Ce?
Vom discuta despre masculinitate mergând până la sexualitatea masculină. Ce este masculinitatea, ce aduce ea pozitiv în viețile noastre, care sunt părțile negative și nu în ultimul rând ce o inhibă? Discutăm despre societatea actuală, dezvoltarea bărbaților, a femeilor și în ce fel influențează relațiile de cuplu din ziua de azi.

Cu cine?
Cu Adrian Beu – psihoterapeut, psiholog, trainer interesat de tot ceea ce înseamnă dezvoltare umană de la corp până la suflet. Adrian are o experiență de peste 7 ani în consiliere psihologică, consiliere psihopedagogică și psihoterapie. A inițiat numeroase proiecte de dezvoltare pentru elevi și de well-being pentru adulți.
Adrian: „Sunt într-o continuă dezvoltare, student pe viață, mă bucur de fiecare moment al vieții, învăț și reînvăț fiecare lecție primită”.

Cu ce?
În primul rând cu curiozitate și deschidere, dar la fel de important, cu puterea de a lăsa stereotipurile și discriminarea acasă. Cu poftă de a cunoaște ce se întâmplă cu tine și cu cei din jurul tău.

Când?
26 septembrie, 18:30-20:00

Cum?
Înscrie-te online – înscrierea înseamnă rezervarea unui loc în sală! Invită și un prieten! https://goo.gl/forms/l4PKEhugAcS7N8Hh1

Seara de psihoterapie Masculinitatea pentru bărbați și femei

Adrian Beu, incubator107, sibiu