Seara de psihoterapie – Măștile de zi

Seara de psihoterapie - Măștile de zi

When

16/11/2016    
6:30 PM - 8:00 PM

Where

Laborator Synevo Sibiu
Calea Dumbrăvii, nr. 17, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Seara de psihoterapie – îți propunem în fiecare lună o întâlnire de discuții cu și despre concepte psihoterapeutice. În fiecare lună va fi abordată o altă temă, prestabilită sau propusă de cei prezenți.

Seara de psihoterapie este o seară pentru suflet, minte și trup; pentru liniște sau energizare, pentru acceptare sau motivare… fiecare poate găsi exact ceea ce-și dorește.

Ce?
Ce se află în spatele măștii tale sociale? De ce ai nevoie de o mască? La ce te ajută și cum apar aceste măști… și mai ales… cum le dăm jos. Sunt doar câteva din întrebările la care vom răspunde împreună la Seara de Psihoterapie.

Cu cine?
Cu Adrian Beu – psihoterapeut, psiholog, trainer interesat de tot ceea ce înseamnă dezvoltare umană de la corp până la suflet. Adrian are o experiență de peste 7 ani în consiliere psihologică, consiliere psihopedagogică și psihoterapie. A inițiat numeroase proiecte de dezvoltare pentru elevi și de well-being pentru adulți.

Adrian: „Sunt într-o continuă dezvoltare, student pe viață, mă bucur de fiecare moment al vieții, învăț și reînvăț fiecare lecție primită”.

Cu ce?
Cu fiecare rol, mască sau subpersonalitate. Cu tot ceea ce ai fost și ești. Cu toată complexitatea ta care te ajută în viața de zi cu zi.

Când?
Miercuri, 16 noiembrie, 18:30-20:00

Unde?
Laborator Synevo Sibiu – Calea Dumbrăvii Nr. 17
https://www.facebook.com/pages/Laborator-Synevo-Sibiu/464417510407587?fref=ts

Cum?
Înscrie-te online – înscrierea înseamnă rezervarea unui loc în sală! Invită și un prieten!
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScq5xs-Zv2jSD0dfewE-XIkS316iUirQkat9koFEd1Ju90_8Q/viewform

Întreabă echipa incubator de voucherele incubator și poți beneficia de reduceri și gratuități la serviciile oferite de partenerii și colaboratorii noștri!

Contribuția ta pentru participare este o donație minimă de 10

seara-de-psihoterapie-mastile-de-zi