Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Secretele unei nasteri magice

Secretele unei nasteri magice
Secretele unei nasteri magice

When

29/03/2017    
6:30 PM - 8:00 PM

Where

She's green
Timotei Popovici nr. 19, sibiu

Event Type

Loading Map....

Ce?

Veți afla că nașterea, pe lângă un act fiziologic, este de fapt unul de iubire supremă, este bucuria întâlnirii cu copilul vostru, este magie pură. Natura ne-a făcut acest cadou: ca nașterea pruncilor noștri să fie un moment magic, aproape orgasmic. Istoria și societatea au transformat din păcate nașterea în durere și chin dar pregătirea acestui moment este esențială.
Si cea mai importanta partea a acestei pregatiri este să reînvățăm sa ne ascultăm corpul și să facem mintea să tacă pentru că de cele mai mult ori, în lipsa unei pregătiri intense, ea nu face decât să ne saboteze.

Veți afla că studile din ultimii ani vorbesc tot mai mult despre importanța modului în care ne aducem pe lume copii. Se știe deja că nașterea este cel mai mare șoc pe care omul îl trăiește iar acest moment îi influențează întreaga. Aceleași studii spun că acest șoc însă poate fi transformat într-unul magic, de bucurie care va influența într-un mod pozitiv dezvoltarea copilului nostru și îl va face un adult echilibrat. Startul în viață este esențial iar mama este cea responsabilă pentru asta.

Descoperiți asadar secretele unui nașteri magice.

Cu cine?
Raluca Morar – mama fericită a unui băiețel minunat, născut natural, în apă. A urmat cursul de Hypnobirthing, cursul Lamaze, cursul online la distanță în Anglia despre nașterea cu blândețe și în final a devenit Educator Prenatal al Cursului ReNașterea cu Ditta Depner pentru a împărăși experiențe magică a nașterii pruncului lor.

Lucrează de mai bine de 8 ani în domeniul umitar și conduce Crucea Roșie Filiala Sibiu iar printre pasiunile ei se numără fotografia, sailingul, călătoriile. Are un blog pe care scrie atunci cândt impul îi permite https://nanamorar.wordpress.com/

Cu ce?
Cu sufletul deschis, cu voie bună și energie pozitivă!

Când?
29 martie 18:30-20:00

Unde?
She`s green – Restaurant Vegan
Timotei Popovici nr. 19
https://www.facebook.com/pg/Shes-green-1735904060003243/about/?ref=page_internal

Cum?
Înscrie-te online – înscrierea înseamnă rezervarea unui loc în sală! Invită și un prieten!
Contribuția ta pentru participare este o donație minimă de 10 lei.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScdvEvlHiNL9UGQB9p_uTkx_Rl78bgW1hNpqX9ExjQU14Woxg/viewform

Secretele unei nasteri magice

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545