Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Sibiu Sands 2016

Sibiu Sands 2016
Sibiu Sands 2016

When

02/08/2016 - 07/08/2016    
Toata ziua

Where

Piața Mică, Sibiu
false, false, false

Event Type

Loading Map....

SIBIU SANDS este un turneu de volei pe nisip de amatori si profesionisti, ajuns la a patra ediție, organizat de Asociația Eco Sport Team și Agenția Grey Projects.

Competiția se va desfășura zilnic, pe parcursul a șase zile, pe un teren amenajat de la zero în centrul istoric al orașului, în Piața Mică din Sibiu.

Echipele înscrise vor juca după regulile Federației Internaționale de Volei, într-un sistem eliminatoriu. Echipa care câștigă înaintează în clasament, echipa care pierde mai are șansa unui ultim meci. Daca il pierde, iese din competiție, dacă îl câștigă, înaintează pe tabelul competițional. În final vor rămâne doar patru echipe la fiecare categoria care vor juca finala mare și finala mică.

Sibiu Sands 2016

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545