Sibiu Street ART Festival 2016

Sibiu Street ART Festival 2016

When

22/08/2016 - 28/08/2016    
8:00 AM - 8:00 PM

Where

- LOCATII MULTIPLE Sibiu -
Eveniment care se desfasoara in mai multe locatii, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Iata-ne, impreuna, la a doua editie Sibiu International Street ART Festival!

Timp de o saptamana, 22- 28 august 2016, vom picta si ne vom distra in mai multe locatii din Sibiu, alaturi de nume de top din street art-ul national si international.

In primul rand, multumim sponsorilor si partenerilor care au ales sa creada in eveniment, sprijinindu-ne in implementarea viziunii „Revitalizarea orasului prin ARTA!”:
Adeplast, Wenglor, AQUA Carpatica, Unimat, BOROMIR, RUD, Mezeluri Bătrânu’ Sas, Benjamin.ro, XUX INVESTMENT, Kurtmann.ro, Continental Wellness Club, Habitus, Hard Work Sibiu, NOD pub, Kolorat, Smart Residence.

Le multumim si partenerilor media care ne-au ajutat sa facem evenimentul nostru mai cunoscut in randul publicului:
IQads, SMARK, Modernism Punct Ro, Designist.ro, Capital Cultural, The Institute, Revista Bulevard, Zile si Nopti Sibiu, RockFM.

Ca o mica recapitulare, anul trecut am inaugurat oficial Primul Tur de Arta Stradala din Romania, prin realizarea a 14 lucrari pe 7 scoli din diverse cartiere ale Sibiului. Daca nu ati reusit sa le vedeti, va invitam sa o faceti:
SCOALA GIMNAZIALA NR. 20 – Str. Macaralei nr. 1
SCOALA GIMNAZIALA „REGELE FERDINAND” – Str. Sureanu nr. 1
SCOALA GIMNAZIALA „RADU SELEJAN” – Str. Soimului nr. 13
SCOALA GIMNAZIALA NR. 21 – Str. Luptei nr. 27
LICEUL TEORETIC CONSTANTIN NOICA – Str. Ostirii nr. 5
SCOALA GIMNAZIALA NICOLAE IORGA – Str. Nicolae Iorga nr. 56
SCOALA GIMNAZIALA NR. 1 – Str. Hategului nr. 8

Anul acesta vom definitiva Primul Tur de Arta Stradala din Romania, continuand lucrarile pe scoli. Se va realiza si harta cu ajutorul careia il vom promova in centrele de informare turistica. Turul inseamna doua ore de mers relaxat cu bicicleta si este o ocazie inedita de a vedea si alte zone din Sibiu, nu doar Centrul Istoric.

Tema proiectelor din acest an, o continuare a temei de anul trecut, este: „Invata sa zbori!”.

Pe langa picturi murale vom organiza si workshop-uri, conferinte, proiectii, concerte, etc. Toate informatiile despre artisti si activitati vor fi anuntate in Programul Festivalului.

Sibiu International Street ART Festival este un festival cofinantat de Consiliul Local Sibiu si Primaria Municipiului Sibiu.
Organizator: Asociatia ART Factory Transilvania.

afis_StreetArtFestival2016

street art 2016 program