STUPUL – Pro- Action Cafe – Punem idei și inițiative pe masă și le dezvoltăm împreună


STUPUL - Pro- Action Cafe - Punem idei și inițiative pe masă și le dezvoltăm împreună
Loading Map....


Data: 04/03/2014
Ora: 6:00 PM - 9:00 PM
Locatia: Reflektor


Adauga in Google Calendar


La prima întâlnire a STUPULUI, am discutat despre cum vedem Sibiu în 10 ani și printre principalele idei discutate am regăsit nevoia unei comunități strânse de întreprinzători în care orice persoană își poate prezenta ideile sau proiectele în derulare și să primească feedback și susținere din partea comunității, sau mai bine, să creeze noi parteneriate pe ideile și proiectele lor.

La întâlnirea din 4 Martie, propunem formatul Pro-Action Cafe care presupune ca până la 6 persoane să își prezinte inițiativele și să beneficieze de feedback și suport din partea participanților pentru a le dezvolta și pentru a le implementa într-un mod cât mai eficient posibil. Pro-Action Cafe implică și multă dinamică și oferă și un format de 3 întrebări care să faciliteze discuțiile. Mai multe detalii despre format puteți găsi și aici – http://www.youtube.com/watch?v=2sWHCLWYa8o

Dacă doriți să vă înscrieți ideile pentru următoarea ediție, vă rugăm să ne contactați la nr. de telefon – 0742334458 sau la adresa de e-mail – glod.alexandru@gmail.com.

2014-02-reflektor-stupul

Reflektor, sibiu, STUPUL - Pro- Action Cafe - Punem idei și inițiative pe masă și le dezvoltăm împreună