Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

SUBTERANA CINEMATOGRAFICĂ – PRINCE AVALANCHE (2013)

SUBTERANA CINEMATOGRAFICĂ – PRINCE AVALANCHE (2013)
SUBTERANA CINEMATOGRAFICĂ - PRINCE AVALANCHE (2013)

When

27/03/2014    
8:00 PM - 9:34 PM

Where

Librăria Humanitas Constantin Noica
Nicolae Bălcescu, 16, Sibiu, 550159

Event Type

Loading Map....

Subterana Cinematografică prezintă: PRINCE AVALANCHE, proiecţie specială la Sibiu

Subterana Cinematografică și Transilvania Film vă invită la proiecția filmului PRINCE AVALANCHE, o comedie americană, în regia lui David Gordon Green, un film recent lansat pe marile ecrane din România, distins anul acesta cu Ursul de Argint pentru cel mai bun regizor la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin. Proiecţia va avea loc joi, 27 martie, la Librăria Humanitas din Sibiu, cu începere de la ora 20.00.

Sinopsis:

Alvin şi Lance îşi petrec vara lui 1988 vopsind marcajele pe un pustiu şi interminabil drum de ţară.
Lance suportă cu greu izolarea şi faptul că se află atât de departe de petreceri şi fete. Nu la fel stau lucrurile cu seriosul Alvin, care scrie scrisori pline de pasiune iubitei sale, sora mai mare a lui Lance. El şi mai tânărul său coleg rătăcesc prin pădure într-o maşină mică, se contrazic, se ceartă, se împacă. De-a lungul interminabilei şi opresivei veri nu întâlnesc decât o persoană: un misterios şofer de camion care le dăruieşte alcool făcut în casă şi apoi dispare la fel de brusc precum a apărut.

Biletul de intrare la proiecţie este de 7 lei.

Subterana Cinematografică este organizată de Librariile Humanitas şi Asociaţia Culturală Umanistă Sibiu,cu sprijinul Transilvania Film.

Parteneri: Continental Automotive Systems, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Parteneri media: Turnul Sfatului.

 

Read also x