SuperEroi de poveste // Atelierul de creat poveşti


SuperEroi de poveste // Atelierul de creat poveşti
Loading Map....


Data: 11/02/2017
Ora: 10:00 AM - 12:00 PM
Locatia: Teatrul Gong Sibiu


Adauga in Google Calendar


Sâmbătă, 11 februarie, orele 10:00 şi 12:00
—————————————-
ATELIERUL DE CREAT POVEȘTI
– SuperEroi de Poveste – atelier de creaţie –

Coordonator: Diana Ribana

atelier recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
durata: 1 h 30 min.

**
Copiii de azi vor fi oamenii mari de mâine! Continuăm seria atelierelor de creaţie, nu lăsăm imaginaţia să se odihnească sau visele să nu se împlinească! Hai la atelierul de creat poveşti, unde creativitatea ne este cel mai important ghid, în cele mai dinamice ateliere de educaţie non-formală prin lucru manual şi joacă. Sâmbătă aceasta ne transformăm în superEroi!

ATELIERUL DE CREAT POVEȘTI își propune să dezvolte un mediu creativ-educațional pe un model ce are la bază promovarea unor cursuri interactive pentru copii. Aceste ateliere deschid o poartă spre o mai bună înțelegere a artei teatrale prin formarea unei gândiri creative, orientată spre dialog și dezvoltarea imaginației copiilor care au șansa să învețe lucruri noi într-un anturaj prietenos.

**
Preț bilet: 14 lei
Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, conform programului Agenţiei de Bilete: miercuri, joi, vineri 11:00 – 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Locurile sunt limitate la 10 participanţi/atelier.

La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro

SuperEroi de poveste - Atelierul de creat poveşti

Diana Ribana, sibiu, teatrul gong