Târgul de Crăciun din Sibiu 2018


Târgul de Crăciun din Sibiu 2018
Loading Map....


Data: 16/11/2018 - 03/01/2019
Ora: Toata ziua
Locatia: Piata Mare Sibiu


Adauga in Google Calendar


Inaugurarea proiectului „Christmas in Sibiu – Gastronomy.Culture.Tourism 2018”va lua forma unui spectacol de muzică și lumini – Radu Nechifor & Friends. Noutatea evenimentului din acest an constă într-un spectacol inedit sustinut de binecunoscuta artista Paula Seling care alături de Radu Nechifor și orchestra sa va reuni instrumente precum naiul, contrabasul, trompeta, vioara, chitara, percuția, claviatura și mai multe voci, va aborda mai multe genuri muzicale, de la clasic la pop rock, de la jazz la folclor autentic. Repertoriul abordat va fi unul internațional, preponderentă fiind tematica sărbătorilor de iarnă. Aranjamentele muzicale, vor purta semnătura naistului Radu Nechifor, realizate în manieră unică pentru acest proiect.
Târgul de Crăciun din Sibiu este un proiect cultural organizat de Asociația Events for Tourism, inițiat în anul 2007 de Biroul Atașatului Social al Ambasadei Austriei în România, dr. h. c. Barbara Schöfnagel, în parteneriat cu municipalitatea sibiană. Evenimentul a ajuns cunoscut în țară și străinătate pentru amploarea, atmsofera și tradiția creată.
În cadrul evenimentului se desfășoară proiectul „Christmas in Sibiu – Gastronomy.Culture.Tourism 2018” – cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.
craciun, sibiu, targul de craciun