Tehnici dure de negociere


Tehnici dure de negociere
Loading Map....


Data: 08/06/2016
Ora: 7:00 PM - 8:30 PM
Locatia: MiniHub


Adauga in Google Calendar


Ce?
Ar fi frumos ca toate negocierile, indiferent cu cine le purtăm, să decurgă lin și să fie de tip win-win (câștig-câștig).
Să nu ne amăgim însă. Există numeroase situații când te confrunți cu negocieri în care trebuie să aplici așa numitele tehnici ”dure” sau să răspunzi unor astfel de tehnici.
Iată câteva dintre ele: bătaia, amenințarea, șantajul, ostatecul, frica, etc.
”Nu mănânci tot, nu primești bomboana.” – este o tehnică simplă și clasică, care combină amenințarea și ostatecul (aici ostatic este bomboana ).
N-ar trebui să fii surprins să afli faptul că cele mai dure tehnici de negociere le aplicăm cu copiii și adolescenții. Adolescenții între ei de asemenea aplică astfel de tehnici. Multe tehnici dure de negociere se întâlnesc însă și în mediul social și de afaceri.
Așadar, este bine să le recunoști, să le contracarezi și la nevoie, să le aplici.
”Pentru carne tare, dinți ascuțiți!” – spune un proverb armean.
Fii conștient de ”duritatea” vieții și învață să te descurci. Participă la atelierul ”Tehnici dure de negociere” și află cum să recunoști astfel de tehnici, cum să le contracarezi, când și cum să le aplici în caz de nevoie.

Cu cine?
Cu Ioana Andrievici – negociator, speaker, trainer, coach și autor.
Ioana este expert negociator, autor, trainer și coach în negociere, de profesiejurist, specializată în domeniul negocierii. Experiența ei în domeniu se întinde pe parcursul a peste 12 ani în care abilitățile sale au oferit baze solide de negociere pentru companiile și persoanele cu care a lucrat. Este de asemenea co-fondator și co-owner la compania Rubinian în cadrul căreia a realizat partea de modele de contracte complexe – ca bază solidă de negociere pentru ambele părți și autoarea cărții ”101 tehnici de negociere”.
În prezent Ioana oferă traininguri, workshopuri și consultanță individuală în dezvoltarea abilităților de negociere, stabilirea strategiilor, alegerea tacticilor și tehnicilor de negociere pentru cazuri concrete.
Mai multe despre Ioana puteți citi pe site-ul ei www.ioana-consult.ro

Cu ce?
Cu deschidere, curiozitate, curaj, poftă de învățare și socializare!

Când?
8 iunie 2016, 19:00-20:30

Unde?
La MiniHUB – Bul. Milea 1 (repere: sensul giratoriu – blocul turn)

Cum?
Înscrie-te online – înscrierea înseamnă rezervarea unui loc în sală, invită și un prieten
https://docs.google.com/forms/d/18g20PvxflKc4Vp_2qq9quCL1EHxxtmRx9t1gFbaKwmA/viewform

incubator107 ateliere iunie
incubator107, Ioana Andrievici, sibiu