Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

The Lion King (Regele Leu ) – 3D Dublat

The Lion King (Regele Leu ) – 3D Dublat
The Lion King (Regele Leu ) - 3D Dublat

When

26/07/2019 - 01/08/2019    
3:40 PM - 11:00 PM

Where

Centrul Cultural "Ion Besoiu" Sibiu
Strada Emil Cioran nr 1A, Sibiu, Sibiu

Event Type

Loading Map....
The Lion King (Regele Leu ) – 3D Dublat
Tara: SUA | Durata: 2h 00 min
Gen film: Animaţie, Aventură, Dramă, Familie, Muzical
SÂMBĂTĂ ȘI DUMINICĂ – ora 12:00 – Sala nr. 2
SÂMBĂTĂ ȘI DUMINICĂ – ora 13:00 – Sala Ion Besoiu nr. 1
ZILNIC – ora 15:40 – Sala Ion Besoiu nr. 1
ZILNIC – ora 18:15 – Sala Ion Besoiu nr. 1
ZILNIC – ora 21:00 – Sala Ion Besoiu nr. 1
În acest remake live-action, Disney ne poartă într-o nouă călătorie în savana africană, acolo unde se naște un viitor rege. Tânărul leu Simba îl venerează pe tatăl său, regele Mufasa și își asumă rolul de viitor conducător. Însă, nu toți cei din regat se bucură de venirea pe lume a puiului de leu.
Scar, fratele regelui Mufasa și fost pretendent la tron, are propriul plan în legătură cu viitorul ținutului. Lupta pentru autoritate și putere în regatul din Pride Rock este plină de trădare, dramă și tragedie, iar micul Simba ajunge să fie exilat. Cu ajutorul unor noi prieteni neobișnuiți și haioși, Simba va lupta pentru a-și lua înapoi ceea ce este de drept al lui, tronul din savana africană.
Actorul James Earl Jones și-a împrumutat vocea pentru Mufasa, la fel ca în filmul original din 1994. Tânărul leu Simba este interpretat de Donald Glover, iar Beyoncé o interpretează pe Nala, prietena din copilărie a lui Simba, care îi devine apoi parteneră.

Read also x