Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Toy Story 4 (Povestea Jucăriilor 4 ) – 3D Dublat

Toy Story 4 (Povestea Jucăriilor 4 ) – 3D Dublat
Toy Story 4 (Povestea Jucăriilor 4 ) - 3D Dublat

When

13/07/2019 - 14/07/2019    
11:20 AM - 5:00 PM

Where

Centrul Cultural "Ion Besoiu" Sibiu
Strada Emil Cioran nr 1A, Sibiu, Sibiu

Event Type

Loading Map....
Toy Story 4 (Povestea Jucăriilor 4 ) – 3D Dublat
Tara: SUA | Durata: 1h 40 min
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie
SÂMBĂTĂ ȘI DUMINICĂ – ora 11:20 – Sala Ion Besoiu – Nr. 1
SÂMBĂTĂ ȘI DUMINICĂ- ora 13:30 – Sala Ion Besoiu – Nr. 1
SÂMBĂTĂ ȘI DUMINICĂ – ora 15:00 – Sala Nr. 2

 

Woody și gașca veselă sunt, de data aceasta, jucăriile lui Bonnie, o fetiță care se pregătește să meargă la grădiniță și se luptă cu temerile specifice acestei tranziții. Iar când o nouă jucărie, pe nume Forky, se alătură găștii lui Woody, o călătorie alături de prieteni dezvăluie cât de mare și necunoscută poate fi lumea pentru o jucărie. La finalul ei, pe Woody îl așteaptă o întâlnire surpriză.
Filmul este despre călătoria lui Woody și despre felul în care acesta face față geloziei pe care o simte și cum învață să fie cu adevărat alături de copilul căruia îi aparține.
Călătoria plină de aventuri se transformă într-o reuniune neașteptată, atunci când Woody o întâlnește din întâmplare pe vechia lui prietenă pierdută Bo Peep. Pe măsură ce Woody și Bo își aduc aminte de zilele bune, încep să își dea seama că între ei este o prăpastie uriașă când vine vorba despre așteptările de la viața lor ca jucării. Este inimaginabil cât de mare poate fi lumea pentru o jucărie!

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545