Turneu international de tenis Women’s Open

Turneu international de tenis Women's Open

When

24/05/2014 - 01/06/2014    
Toata ziua

Where

Club Sportiv Pamira
Calea Surii Mici, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Turneul de calificări va avea loc între 24 și 26 mai iar tabloul principal va începe în 27 mai și se va încheia în 1 iunie cu marea finală.
Parte a proiectului Sibiu Open 2014, Women`s Open reunește la start aproape 100 de jucătoare din 10 țări, de pe trei continente, Europa, America și Australia

Turneul face parte din circuitul WTA iar jucătoarele participante vor puncta în clasamentul internațional.
10 romance vor veni la Sibiu iar 5 dintre acestea sunt capi de serie la Sibiu Women`s Open organizat de Tenis Club Pamira între 24 mai și 1 iunie. Patricia Tig, Elena Bogdan, Nicoleta Dascășu, Ștefana Andrei și Camelia Hristea împart acest statut cu Kimberly Birrell din Australia, Vendula Zovincova din Cehia și Natalia Vajdova din Slovacia.

Turneul va începe în 24 mai cu sesiunea de calificări. Timp de trei zile, 64 de jucătoare vor lupta pentru 8 poziții de pe tabloul principal, unde le mai asteapta încă 24 de jucatoare, 4 dintre ele având acceptul special al organizatorului prin poziţiile şa numite Wild Card. De asemenea, 16 echipe vor fi înscrise în tabloul de dublu, care va avea finala în data de 30 mai. Marea finală a turneului este programată în 1 iunie și va fi transmisă în direct de postul DigiSport.

Singura reprezentantă din Sibiu, legitimată la Tenis Club Pamira, Alexandra Nicoară, este încă o junioare, are doar 16 ani, elevă la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, și săptămâna viitoare va marca pentru ea prima prezență pe un tablou principal la un turneu internațional contând pentru clasamentul mondial de senioare.

Women`s Open este un turneu organizat de Tenis Club Pamira în cadrul proiectului Sibiu Open, ce conține trei turnee internaționale, Women`s Open (feminin), Pamira Open (masculin) și Sibiu Open (masculin). Primele două turnee au premii totale în valoare de 10.000 de dolari fiecare în timp ce Sibiu Open are premii în valoare de 65.000 de dolari. Intrarea publicului este liberă

2014-Women-Open