UglyDolls (UglyDolls: Păpuși în Bucluc) – 2D DUBLAT


UglyDolls (UglyDolls: Păpuși în Bucluc) - 2D DUBLAT
Loading Map....


Data: 25/05/2019 - 26/05/2019
Ora: 11:45 AM - 1:45 PM
Locatia: Centrul Cultural "Ion Besoiu" Sibiu


Adauga in Google Calendar


UglyDolls (UglyDolls: Păpuși în Bucluc) – 2D DUBLAT
Tara: SUA | Durata: 1h 27 min
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie,Fantastic

SÂMBĂTĂ ȘI DUMINICĂ ora 11:45 – Sala Nr 2.

 

În adorabilul, dar foarte diferitul orășel Uglyville, ciudățenia este celebrată, particularitățile sunt apreciate, iar frumusețea este sărbătorită dincolo de aparențe. Aici, curajoasa Moxy și prietenii ei trăiesc cu bucurie zi de zi, într-un loc unde posibilitățile sunt nelimitate. Neobişnuiţii locuitori din Uglyville își mai aruncă uneori privirile către cer, de unde mai apare câte o păpușă unicat, gata să se alăture comunității.
Moxy își iubește viața alături de prieteni, însă curiozitatea o face mereu să se întrebe ce se află dincolo de granițe. Așa ajung să descopere Perfection, un oraș în care mai multe păpuși convenționale sunt antrenate conform celor mai înalte protocoale și odată cu absolvirea cursurilor sunt trimise mai departe în Lumea Reală, pentru a primi iubirea copiilor.
În Perfection, Moxy și prietenii ei ajung să fie subiectul planurilor răutăcioase puse la cale de Lou, păpușa perfectă, responsabilă de antrenarea recruților. Aici, păpuşile vor afla ce înseamnă să fie diferite și cât de grea e lupta pentru a fi iubite, totul pentru a descoperi într-un final că nu trebuie să fii nemaipomenit pentru că a fi tu însuți e cel mai important.
cinema, film, Păpuși în Bucluc, sibiu, UglyDolls