Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

UglyDolls (UglyDolls: Păpuși în Bucluc) – 2D DUBLAT

UglyDolls (UglyDolls: Păpuși în Bucluc) – 2D DUBLAT
UglyDolls (UglyDolls: Păpuși în Bucluc) - 2D DUBLAT

When

18/05/2019 - 19/05/2019    
1:00 PM - 5:00 PM

Where

Centrul Cultural "Ion Besoiu" Sibiu
Strada Emil Cioran nr 1A, Sibiu, Sibiu

Event Type

Loading Map....
UglyDolls (UglyDolls: Păpuși în Bucluc) – 2D DUBLAT
Tara: SUA | Durata: 1h 27 min
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie,Fantastic
SÂMBĂTĂ ȘI DUMINICĂ ora 13:00 – Sala Ion Besoiu – Nr 1.
SÂMBĂTĂ ȘI DUMINICĂ ora 15:40 – Sala – Nr 2.
În adorabilul, dar foarte diferitul orășel Uglyville, ciudățenia este celebrată, particularitățile sunt apreciate, iar frumusețea este sărbătorită dincolo de aparențe. Aici, curajoasa Moxy și prietenii ei trăiesc cu bucurie zi de zi, într-un loc unde posibilitățile sunt nelimitate. Neobişnuiţii locuitori din Uglyville își mai aruncă uneori privirile către cer, de unde mai apare câte o păpușă unicat, gata să se alăture comunității.
Moxy își iubește viața alături de prieteni, însă curiozitatea o face mereu să se întrebe ce se află dincolo de granițe. Așa ajung să descopere Perfection, un oraș în care mai multe păpuși convenționale sunt antrenate conform celor mai înalte protocoale și odată cu absolvirea cursurilor sunt trimise mai departe în Lumea Reală, pentru a primi iubirea copiilor.
În Perfection, Moxy și prietenii ei ajung să fie subiectul planurilor răutăcioase puse la cale de Lou, păpușa perfectă, responsabilă de antrenarea recruților. Aici, păpuşile vor afla ce înseamnă să fie diferite și cât de grea e lupta pentru a fi iubite, totul pentru a descoperi într-un final că nu trebuie să fii nemaipomenit pentru că a fi tu însuți e cel mai important.

Read also x