Umorul în negocieri la Incubator107


Umorul în negocieri la Incubator107
Loading Map....


Data: 11/05/2016
Ora: 7:00 PM - 8:30 PM
Locatia: MiniHub


Adauga in Google Calendar


Ce?
”Patronul: – Vă dau 1000 de lei acum și 1500 lei peste 3 luni. Când puteți să începeți?
Candidatul la post: – Peste 3 luni.”.Umorul ne destinde, ne face să ne relaxăm, doboară bariere și crează chiar și relații.
Umorul diferă de la un popor la altul și este gustat diferit de fiecare dintre noi. Dar un lucru este sigur: a ști să faci haz de necaz, a ști să găsești partea hazlie în situațiile tensionate și a ști să folosești autoironia, este o dovadă de inteligență și da, te ajută mult în relaționare, dacă nu exagerezi și ai bun gust.
În negocieri umorul ne ajută extrem de mult: plecând de la o glumă simplă pentru a ”sparge gheața” și până la a da un răspuns ”pe ocolite” folosind umorul sau a sublinia subtil anumite aspecte spinoase, faptul că-l faci pe celălalt să se simtă bine, să râdă este un atu pentru a-i deveni simpatic. Și asta poate fi un atu implicit pentru tine. Oamenii se simt bine alături de cei care îi fac să râdă.
Atenție! Nu exagera. Există glume care nu se fac și mai ales dacă negociezi cu o persoană din altă cultură, este bine să știi ce fel de glume ”gustă” și ce nu.
Vino la atelierul ”Umorul în negocieri” și vei afla:
De ce te ajută umorul în negocieri;
Cum să faci glume, cum să folosești umorul în negocieri;
Când și de ce să nu folosești umorul;
Cazuri concrete în care umorul a fost salvator;
Vei afla bancuri tari și te vei distra pe cinste!

Cu cine?
Cu Ioana Andrievici – negociator, speaker, trainer, coach și autor.
Ioana este expert negociator, autor, trainer și coach în negociere, de profesiejurist, specializată în domeniul negocierii. Experiența ei în domeniu se întinde pe parcursul a peste 12 ani în care abilitățile sale au oferit baze solide de negociere pentru companiile și persoanele cu care a lucrat. Este de asemenea co-fondator și co-owner la compania Rubinian în cadrul căreia a realizat partea de modele de contracte complexe – ca bază solidă de negociere pentru ambele părți și autoarea cărții ”101 tehnici de negociere”.
În prezent Ioana oferă traininguri, workshopuri și consultanță individuală în dezvoltarea abilităților de negociere, stabilirea strategiilor, alegerea tacticilor și tehnicilor de negociere pentru cazuri concrete.
Mai multe despre Ioana puteți citi pe site-ul ei www.ioana-consult.ro

Cu ce?
Cu deschidere, curiozitate, curaj, poftă de învățare și socializare!

Când?
11 mai, 19:00-20:30

Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj, înscrie-te şi vino la atelier!
https://docs.google.com/forms/d/1o_uuQkrx8GxKdD9e3-XJNbKn-3KWekitwBwx0oYMlCA/viewform

incubator107 sibiu mai
incubator107, Ioana Andrievici, MiniHub