Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Un etaj mai jos

Un etaj mai jos
Un etaj mai jos

When

21/10/2015    
8:00 PM - 10:00 PM

Where

Librăria Habitus
Piata Mica nr. 4 , Sibiu

Event Type

Loading Map....

Săptămâna aceasta veți putea urmări în cadrul CINE M-A văzut la Habitus un nou film de excepție: Un etaj mai jos, regia Radu Muntean, un film extrem de captivant și curajos, unul dintre cele mai așteptate filme românești ale anului. Elogiat de presa internațională, filmul a avut premiera mondială la Festivalul de la Cannes, în selecția oficială Un Certain Regard, și a fost selecționat la Festivalul Internațional de Film de la Toronto.
Filmul va rula miercuri, 21 octombrie, și joi, 22 octombrie, de la ora 20.00, la Librăria Habitus.
Din distributie fac parte actorii Teodor Corban, Iulian Postelnicu şi Oxana Moravec.

Sinopsis:
Filmul spune povestea lui Pătrașcu, care, după ce are ghinionul de a fi unicul martor la o altercaţie domestică ce se sfârşeşte cu o crimă, trebuie să înfrunte doi „vecini” foarte apropiaţi: unul este ucigaşul, celălalt este propria sa conştiinţă.

Preţ bilet: 10 lei (proiecție film + cafea/ceai la alegere).
Rezervări: Luni-sâmbătă (10.00-20.00), la numerele de telefon
0744 808 556 | 0269 250 383.

CINE M-A văzut la Habitus este un eveniment organizat de Librăria Habitus şi Asociaţia Culturală Umanistă Sibiu, cu sprijinul Transilvania Film.

2015-09-arta-un-etaj-mai-jos

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545