Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Vacanta de vara + Muzeul ASTRA = Scoala in satul traditional

Vacanta de vara + Muzeul ASTRA = Scoala in satul traditional
Vacanta de vara + Muzeul ASTRA = Scoala in satul traditional

When

19/07/2016 - 02/08/2016    
8:00 AM - 4:00 PM

Where

Event Type

Loading Map....

Trăieşte o vacanţă specială @ ,,Şcoala în satul tradiţional!”

Nobil călător, îţi mai aduci aminte de grădina bunicilor de la ţară? Grădina `ceea, cu tot ce trebuie: roşii, castraveţi, fasole, ceapă şi … câte şi mai câte! Ţi-era mai mare dragu` când ţineai în grijă zeci de răsaduri, gândind că nu mai e mult şi vei gusta cu poftă legume proaspete!

Acele vremuri nu au pierit. Sunt ale tale, nobil călător, iar noi ţi le dăruim ţie, dar şi copiilor tăi.

Avem la Muzeul ASTRA un program-şcoală, ,,Şcoala în satul tradiţional”. Spunem ,,sat tradiţional” fiindcă asta reprezintă Muzeul – satul tradiţional, iar şcoala este elementul care întregeşte peisajul cultural. Copii învaţă aici cum să cultive legume şi cum se pregăteşte terenul agricol pentru asta. Se folosesc unelte de grădinărit tradiţionale, aidoma locaţiei (Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului)

Unde mai pui că în acelaşi program un meşter vine săptămână de săptămână să-I înveţe pe copii cum să facă vase din lut sau cum se ţes costumele populare, de exemplu.

Şi … câte şi mai câte!

Ce zici, nobil călător? Un copil merită o şansă la tradiţii? Dar dumneata?

IMPORTANT!

Accesul în atelierele interactive din programul ,,Şcoala în satul tradiţional” se face în baza biletului de intrare în Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului şi cu programare prealabilă. Numărul maxim de participanţi la un atelier este de 15 persoane.

Detalii şi programări la numărul de telefon 0751166534, între orele 8.00-16.00, de luni până vineri şi pe adresa de e-mail: oradejoaca@muzeulastra.com

Vacanta de vara - Muzeul ASTRA - Scoala in satul traditional

Read also x