Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Vânzările, de la teorie la practică!

Vânzările, de la teorie la practică!
Vânzările, de la teorie la practică!

When

06/05/2015    
6:30 PM - 8:00 PM

Where

Librăria Humanitas Constantin Noica
Nicolae Bălcescu, 16, Sibiu, 550159

Event Type

Loading Map....

Ce ?
Te invităm la seminarul „Vânzările, de la teorie la practică!”, în care practica ṣi teoria se împletesc armonios prin jocuri si role play-uri.

Cu cine?
Cu Răzvan Bucureasa, om de vânzări cu o experientă de 14 ani în vânzarea de produse ṣi servicii. Ne povesteṣte el, că a început să facă vânzări din nevoi financiare, dar ulterior a descoperit că vânzările sunt de fapt o artă ṣi a urmat această carieră ṣi totodată acest stil de viaṭă! S-a întalnit cu mii de oameni, în urma cărora au rezultat mai multe experienṭe ṣi învaṭaturi bazate pe practică, pe care ṭine sa le împărtăṣească cu voi.

Fie că eṣti vânzător de carieră, un vânzător în devenire sau doar curios, în cadrul seminarului Incubator107 Sibiu vei primi 80 de minute de experientă ṣi valoare de la mesterul nostru!

Cu ce?
Cu multă experienṭă, cu entuziasm, cu dorinṭa de a transmite mai departe învăṭămintele acumulate ṣi mai ales cu dorinṭa de a sădi ṣi celor interesaṭi pofta de a vinde. Ne dezvăluie faptul că are pregătite secrete, jocuri ṣi surprize care să ne încante pe parcursul celor 80 de minute!

Când?
miercuri, 6 mai orele 18 :30 fix ne place punctualitatea

Unde?
Librăria Humanitas Constantin Noica – Str. Nicolae Bălcescu

Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.
http://sibiu.incubator107.com/workshops/1250

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul.

Sugerăm o donație minimă de 10 lei pentru fiecare întâlnire.

Read also x