Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Vernisaj „Apel la artistul din tine”

Vernisaj „Apel la artistul din tine”
Vernisaj „Apel la artistul din tine”

When

21/05/2015    
5:00 PM - 9:00 PM

Where

Weltkultur Cafe und Bar
Nicolae Balcescu nr.13, Sibiu

Event Type

Loading Map....
Campania Apel la artistul din tine a ajuns în punctul final și se concretizează printr-un vernisaj desfășurat joi, 21 mai, începând cu ora 17:00, la WELT KULTUR Café und Bar. Evenimentul se încadrează în conceptul obișnuit al zilelor de joi – Aperitiv Party.
 
În cadrul evenimentului vor fi expuse cele mai bune lucrări realizate de sibienii creativi care au trecut pragul cafenelei în ultimele săptămâni. La final, cei prezenți vor alege cel mai răsunător apel la latura artistică, care va fi premiat cu un voucher în valoare de 100 RON (în completarea voucher-ului „o cafea pe zi”, oferit deja ca premiu în prima etapă a concursului).
Vernisajul își propune să aducă la un loc cât mai mulți dintre cei care s-au implicat în cadrul campaniei și, prin poveștile împărtășite, să facă la rândul lor un apel  către cei care au stat deoparte – acela de a-și explora șI exploata latura artistică, conștientizată sau nu, în orice moment al zilei: într-o pauză la școală sau facultate, între două întâlniri la serviciu sau, ceea ce susținem prin acest proiect, în timpul petrecut într-o cafenea, declară Paul Opricean, coordonatorul campaniei.
Proiectul s-a desfăşurat timp de patru săptămâni la WELT KULTUR Cafe und Bar şi a urmărit valorificarea timpului petrecut în cafenea prin crearea unor materiale de orice tip (schiţe, desene, poezie, proză sau fraze inspiraţionale), făcând apel la latura artistă care se ascunde în fiecare dintre noi. Săptămânal au fost centralizate materialele produse, au fost evaluate, iar cele mai bune trei lucrări au fost supuse votului celor de pe pagina oficială de Facebook.
Mai multe detalii despre proiect, aici → bit.ly/ARTISTULdinTINE.

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545