Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Workshop „Momente de luciditate-7 pasi simpli spre Armonie Interioara”

Workshop „Momente de luciditate-7 pasi simpli spre Armonie Interioara”
Workshop "Momente de luciditate-7 pasi simpli spre Armonie Interioara"

When

25/08/2016    
6:30 PM - 8:30 PM

Where

Jad SPA Sibiu
Avram Iancu 1-3 ap 11, Sibiu

Event Type

Loading Map....

Traim intr-o lume agitata, mereu pe fuga & stresati, uitam de noi si simtim nevoie de MOMENTE DE LUCIDITATE, care sa ne aduca pe linia de plutire si sa vedem viata cu alti ochi.

* Accesul se face pe baza de REZERVARE( 0755122216 si jadspasibiu@gmail.com). Taxa de participare: 40 lei/pers.

Paseste cu drag in atmosfera calda & relaxanta de la Jad SPA Sibiu. Vom face impreuna 7 PASI spre Armonia & Echilibrul tau! Redescopera:
1. Iubirea de sine
2. Blandetea fata de tine
3. Autenticitatea
4. Carisma personala
5. Entuziasmul
6. Recunostinta
7. Obiectivele personale
* BONUS: Jurnalul de VISE, da de vise… tu nu visezi?

Gazda evenimentului este Mihaela Stroe:
· Doctor in Sociologie & Expert Inteligenta Nonverbala
· Speaker motivational & Antreprenor & Sotie & Mama
· Singurul profiler roman pregatit personal de Joe Navarro pentru a folosi tehnici FBI pentru detectarea minciunii(fost agent FBI specializat in analiza comportamentala nonverbala).

Cine este Mihaela Stroe ?
De peste 14 ani, Mihaela isi conduce propria companie si a creat pe blogul sau personal (www.mihaelastroe.ro) o platforma de invatare experientiala cu scopul de a „educa, inspira si motiva oamenii care vor sa fie pe primul loc in viata lor.”

Creatoare a Nonverbal Magazine (www.nonverbal-magazine.com), este profesor universitar in domeniul stiintelor sociale si comunicarii la IIC University of Technology, Cambogia/Asia.

In plus, Mihaela realizeaza pe YouTube o emisiune TV online intitulata “Momente de luciditate”, este autoarea cartilor “In Armonie cu Mine!”, “Fii pe primul loc in viata ta! Ghid practic de autocunoastere” si a programelor de coaching “Life Control”, “Time Control”, “Fii lider influent” si “Transforma-ti viata in 90 de zile”.

P.S. Pentru ca pretuim atat timpul tau, cat si al nostru, te rugam sa FACI abuz de PUNCTUALITATE! 🙂

Avem doar 10 locuri pe care le oferim pe stilul „primul venit primul servit”, asa ca iti recomandam sa nu te bazezi ca vei gasi loc fara sa iti faci rezervare.

Te asteptam cu drag!

Echipa Jad SPA Sibiu
0755122216
jadspasibiu@gmail.com

Momente de luciditate-7 pasi simpli spre Armonie Interioara

 

Read also x


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/sibiuon/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545