Reflektor

Urmatoarele evenimente:

 • Nu sunt evenimente in aceasta locatie
 • Localizare Reflektor

  Loading Map....

  Piata Mica nr.4 Sibiu (Galeria Habitus) Romania


  Reflektor | Coffee & More – singura cafenea din oraş pentru nefumători.

  În 10 decembrie s-a deschis la Sibiu prima şi deocamdată singura, cafenea din oraş pentru nefumători. Reflektor este un atelier cultural, un loc de întâlnire al celor care organizează sau sunt obişnuiţi să participe, la evenimente culturale. Astfel că Reflektor a completat frumoasa Galerie Habitus din Piața Mică, nr. 4.

  1601349_243962595773485_269989177_n

  Considerăm că şi nefumătorii au nevoie de un loc al lor, deoarece suntem convinși că până la Reflektor, din lipsă de alternativă aceștia alegeau să-şi petreacă timpul în localuri unde se fumează. În acelaşi timp, suntem şi prietenii fumătorilor, tocmai de aceea am amenajat la intrarea în cafeneaua noastră, un loc special pentru fumat. În Reflektor găzduim frecvent: seri de carte, dezbateri, seminarii, teatru de cafenea, proiecţii de film, workshop-uri.

  Meniul cuprinde 17 tipuri de ceaiuri, preparate pe care le întâlneşti mai rar prin cafenelele din oraş, cum ar fi Caramel Coffee, Quattro Colori, Honey Bunny, Brazilian nut, ciocolată caldă cu portocală şi scorţişoară, frappe brazilian, Bonzo Milkshake şi Chunky Milkshake. Meniul mai cuprinde şi supă ungurească de vişine, salată cu somon, bruschete pentru vegetarieni și nu numai, precum şi o varietate de sandwich-uri, dintre care sandwich-ul cu pui, morcovi şi ciuperci trebuie neapărat încercat. Nici deserturile nu lipsesc, aici sibienii pot să servească cunoscutele macarons, american cheesecake, carrotcake, gateau au chocolat şi applecake.

  1

  Pentru perioada următoare pregătim o demonstraţie de prelucrare a ciocolatei şi a pralinelor de ciocolată. Mai multe informaţii despre eveniment se pot obţine în Reflektor (Galeria Habitus)- Piaţa Mică, nr. 4.

  În altă ordine de idei ne străduim să oferim clienţilor noștri produse cât mai sănătoase. Intenţia noastră este aceea de a atrage consumatorii atenți, ce au un stil de viaţă sănătos și caută produse naturale. În acest sens avem în meniu o secțiune aparte, denumită Juice Lab. Sucurile naturale (fresh-uri) preparate de către noi din fructe proaspete sunt foarte sănătoase și îndrăgite de clienții noștrii. Mai multe detalii despre evenimentele care se vor desfăşura în Reflektor pe pagina de Facebook a cafenelei: https://www.facebook.com/reflektorcultural.

  Brunch la Reflektor.

  Un brunch la Reflecktor Coffee & More înseamnă produse savuroase, unele mai tentante decât altele, pe care trebuie să le încerci pentru a te convinge. Dacă îţi place să te bucuri de ceva dulce la micul dejun atunci bucură-te de o porţie de iaurt cu cereale sau de un pahar delicios de lapte cu miere şi polen. Dacă însă vrei să guşti ceva consistent, dar în acelaşi timp aromat şi diferit, trebuie să comanzi o porţie de de bruschete cu roşii cu sau fără brânză feta sau bruschete cu roşii şi prosciutto.

  1013281_243170285852716_1162095240_n

  Locul ideal pentru mămici şi copii.

  Reflektor este unul dintre puţinele locuri în care sunt invitate mămicile cu cei mici. „Copiii nu vor fi nevoiţi să stea într-un mediu nociv, pentru că Reflektor este o locaţie pentru nefumători, unde părinţii îşi pot petrece timpul liber alături de copii, iar la cerere se pot organiza petreceri aniversare pentru cei mici. Spațiu este încăpător, capacitatea cafenelei fiind de 80 de locuri. Mămicile pot să vină cu copii, cu atât mai mult cu cât meniul Reflektor cuprinde deserturi delicioase. Tot în locaţia noastră organizăm workshopuri tematice pentru copii.

  1557552_241795975990147_1803382093_n

  Evenimente care au fost in aceasta locatie: