MALL Online – Mai multe magazine virtuale intr-un singur MALL

SibiuOnline.com a lansat un nou serviciu dedicat sibienilor, care are menirea de a ajuta producătorii și comercianții locali să își mărească vânzările, oferindu-le posibilitatea de a-și expune produsele într-un MALL online. Această platformă de tip B2C oferă posibilitatea producătorilor și comercianților locali să își deschidă magazine virtuale într-un timp foarte scurt, urmând ca produsele pe care le adaugă în aceste magazine să fie vizibile și disponibile pentru cumpărare în MALL-ul online.

Procedura de deschidere a unui magazin nu este complicată și se rezumă la simpla înregistrare pe site urmată de alegera unui abonament. Aceste abonamente au fost configurate în așa fel încât să acopere nevoile comercianților și producătorilor locali, iar prețurile acestora au fost gândite în așa fel încât să fie foarte accesibile, cel mai ieftin abonament fiind … 0 lei.

Acest mall onlinese adresează în egală măsură micilor producători de artizanat, mobilier, marochinărie sau apicoli, cat și comercianților de inbracaminte, suveniruri, articole sportive, foto/video, feronerie, electrocasnice sau materiale de construcție. Acestea sunt doar câteva exemple, gama de produse se poate extinde în funcție de oferta clienților, toate aceste produse fiind grupate în categorii și subcategorii pentru a ușura vizitarea MALL-ului în funcție de domeniul de interes. 

[EPSB]Citeste si …

LINK-uri – Catalog online cu toate site-urile active din judetul Sibiu …

[/EPSB]

Testează GRATUIT un magazin virtual in acest mall.

Pasul 1. Te înregistrezi pe site.
Pasul 2. Pe pagina abonamente treci codul „1 lună test” şi primeşti GRATUIT un abonament MAXI SHOP pentru o lună în valoare de 10 de euro.